To je to što me zanima!

Prvo joj je ispipala grudi pa se 'bacila' na 'testiranje' stražnjice

Zečice i plesačice priredile su ove nedjelje 'zločest' i mokar show u šibenskom hotelu 'Solaris'. Sada su prvi put nastupile u mokrim after beach majicama
Vidi originalni članak
Idi na 24sata

Komentari 77

  • vujacka 17.07.2013.

    nek uživaju ljudi, mladost ludost,1ne vidim u čemu je problem?

  • 17.07.2013.

    Spolna diskriminacija na djelu. Možete onda stavitii dva zečeka na nek si oni pipaju veličine? Zar to nije isto? Nisam gay, ali ako se potiču cure na šlatarenje i mahanje jezicima, di su tu frajeri? Ženske turistice su onda zakinute, zar ne?

  • pernica 17.07.2013.

    stranci vole klubove i provod kao ovaj na Zrču, šta je tu čudno? njima fali takve zabave, skupih koktela, alkohola, ples do zore u bazenu, oko šipke zgodne tete i to je njima valjda to.....meni isto nije jasan takav provod po cijeli dan? tko to može plesati i piti cijeli dan i noć.....samo leziladi, koje bogati roditelji financiraju, i plaćaju im putovanja po svijetu, da se opijaju, drogiraju, i provode! e pa za takve je to....a za nas obične, je šatnja uz more, večerica uz laganu mjuzu i kući.....mladi dubokog džepa, uživajte na Zrču, plešite, plešite i pijte sve do zore........sve ove cure su lijepe i zgodne, ali ne volim kad se one pipaju....treba jedan macho muškarac biti tu a ne dvije žene!

Komentiraj...
Vidi sve komentare