To je to što me zanima!

Prvo pod nož, a onda u reality: Ovo su britanske Kardashianke

Unatoč tome što nisu priznale da su se podvrgnule plastičnim operacijama, šuška se kako su sestre Vakili napumpale usnice i 'popravile' stražnjicu
Vidi originalni članak

Sestre Mandi i Anna Vakili dolaze iz Velike Britanije, na društvenim mrežama imaju preko 30 tisuća pratitelja, a zahvaljujući svojim oblinama dobile su nadimak 'britanske sestre Kardashian'. Mandi i Anna će od sljedećeg mjeseca sudjelovati u televizijskom showu 'Love Island' gdje će se natjecati jedna protiv druge u nadi da će pronaći svoju srodnu dušu i osvojiti nagradu od 420.000 kuna.

- Zbog njihovih oblina publika će gledati show. Bit će zanimljivo - komentirao je blizak izvor produkciji showa. Sestre na Instagramu svakodnevno objavljuju zavidne fotografije s putovanja te dobivaju brojne komplimente na račun izgleda. 

- Kako ste dobre, ne mogu vas prestati gledati. Kardashianke su za vas nula - samu su neki od komentara na društvenim mrežama. Unatoč tome što nisu priznale da su se podvrgnule plastičnim operacijama, šuška se kako su sestre Vakili napumpale usnice i 'popravile' stražnjicu. 

Iako na društvenim mrežama njihov život izgleda veoma glamurozno, ove sestre imaju sasvim 'normalna' zanimanja'. Mandi radi kao make up artist, a Anna kao farmaceutkinja. 

POKAZALA SVE: Slavna ljepotica osvanua gola u novinama

Idi na 24sata

Komentari 25

  • marko.90 26.05.2019.

    Fuj pupak

  • jozo biber 26.05.2019.

    Ako se i ove počnu klonirat kao kardašijanke onda smo na dobrom putu da postanemo planeta 🙉

  • Mthesecond 26.05.2019.

    Zbog ovakvih danas muskarci gledaju zene ko potrosnu robu..I mnogim djevojkama,zenama ovakve uzori,kopiraju taj look,prate tu modu,stavljaju se u izlog ko one da ih primjeti neki naganjac lopte I da im se dive svi ostali muskarci kojima je samo jedno na pameti :)) I da,da se natjecu s konkurenticama :)) Ne mogu one bolje izgledati od nje..Haha..Zene..Vec znas kako to razmislja :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare