To je to što me zanima!

Prvo su joj popljuvali večeru, a onda i uređenje doma: 'Mali je i prenatrpan, to skuplja prašinu'

Osim što je prokomentirala kako je 'tanjur prenatrpan' i Vjeri dala samo četiri boda, kandidatkinja Dunja je iskreno rekla što misli o bakrenim posudama koje je Vjera naslijedila od baka
Vidi originalni članak

Turistička djelatnica Vjera nije uspjela impresionirati svoje goste hranom u sinoćnjoj emisiji 'Večere za pet na selu'. Oni su doma otišli gladni, a nije im se svidio ni ambijent u kojem su objedovali.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osim što je prokomentirala kako je 'tanjur prenatrpan' i Vjeri dala samo četiri boda, kandidatkinja Dunja je iskreno rekla što misli o bakrenim zdjelama koje krase Vjerin dom.

- Neke stvari su mi zaista prekrasne, ali smatram da su to sakupljači prašine i da je to teško održavati - rekla je Dunja.

FIJASKO NA VEČERI ZA 5 Gosti kod Vjere ostali gladni, a domaćica u kuhinju vratila pune tanjure: 'Mlada je, naučit će...'

Kandidatkinja Sandra koja je domaćici dala šest bodova zbog predjela i glavnog jela, prokomentirala je kako je njoj 'stan premali i prenatrpan', ali usprkos tome joj se sviđa.

U kuhinju su se pak vraćali puni tanjuri, a Vjeru čak ni Marijina devetka nije uspjela spasiti od niskih ocjena pa je na kraju osvojila tek 24 boda i zasjela na posljednje mjesto.

POGLEDAJTE VIDEO: ZVIJEZDE VRIŠTE - JANKO POPOVIĆ VOLARIĆ I NEVIO MARASOVIĆ

Idi na 24sata

Komentari 18

  • -ZG86- 09.11.2021.

    E moja Dunja bas tebi treba vecera 🤦

  • irenacan@gmail.com 11.09.2021.

    Jako je ružno i odvratno tako kritizirati. Grozno. Ovakvi ljudi su stvarno smo dna.

  • kung fu panda 11.09.2021.

    Umjesto ocjenjivanja jela ocjenjuju unutarnje uređenje doma fuj

Komentiraj...
Vidi sve komentare