To je to što me zanima!

Prvo su se ljubili u klubu pa je Chris bio kod Rihanne u hotelu

SJEDI NA DVIJE STOLICE Isti dan kad se najvjerojatnije zabavljao s bivšom curom u njenoj hotelskoj sobi, reper se družio i sa sadašnjom djevojkom Karrueche Tran
Vidi originalni članak

Prvo su ih vidjeli kako se strastveno ljube u jednom noćnom klubu u New Yorku, a dan nakon toga Chrisa Browna (23) snimili su dok je izlazio iz hotela u kojem je Rihanna (24) odsjela. Isti dan kad se najvjerojatnije zabavljao s bivšom djevojkom u njenoj hotelskoj sobi, reper se družio i sa sadašnjom djevojkom Karrueche Tran.

Nakon što je Chris otišao, iz hotela je izašla i Rihanna koja se zaputila u studio. Karrueche je pak nakon sastanka s dragim na Twitteru objavila fotografiju buketa cvijeća uz koju je napisala da ju je Chris iznenadio ružama. Pratitelji na društvenoj mreži ismijavali su je i rugali joj se govoreći da joj je Brown poslao buket kako bi mu oprostila što se opet spetljao s Rihannom. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • user_110653 03.10.2012.

    Pogledajte lika...mislim stvarno izgleda grozno,a ima i onaj teleći pogled:-/ ništa ju ne veze za njega..u čemu je kvaka?

  • MajaDoJaja 03.10.2012.

    Jao jao odma se sitim youtube parodije:"Ustala sam prije nego što sam sjela,vidjela sam da mu curi znoj sa čela, bilo mi je jasno kao dan, kad je ustao i dograbio kišobran! Rekla sam mu, nemoj dragi nisam htjela, rođenom sam mu se majkom klela: nisam znala da je supa bila vrela ela ela e e, supa je bila vrela...":)

  • muskarac 03.10.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare