To je to što me zanima!

Prvu godinu proslavili na plaži: Calvin fotkao Taylor u bikiniju

Sjećaš li se onog kad smo napokon išli na odmor, napisala je Taylor Swift kraj seta fotografija nastalih na idiličnom otoku. S DJ-jem Calvinom Harrisom u vezi je godinu dana
Vidi originalni članak

Taylor Swift (26) podijelila je nekoliko fotografija s putovanja na kojem je bila s dečkom, DJ-jem Calvinom Harrisom (32). Par je uhvatio nekoliko idiličnih prizora. Na jednoj 'fotki', Taylor i Calvin stoje na plaži i ljube se, a upravo ta fotografija 'zaradila' je gotovo 2 milijuna lajkova. 

Calvin je, također, 'okinuo' seksi fotografiju pjevačice dok stoji u plićaku u bikiniju i pozira te ju je snimao dok skače na trampolinu.

Nedavno je objavljena i fotografija njihovog prvog susreta na kojoj se vidi kako je Taylor odmjerila poznatog DJ-a. Pjevačica se pohvalila i darom za prvu godišnjicu veze. Calvin joj je poklonio lančić s privjeskom srca na kojem je ugraviran datum godišnjice. Calvin je, pak, snimio tortu kojom su proslavili. 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Merica.P 16.03.2016.

    Blago se njoj sta je tako visokaa i mrsavaa

  • Imperatrice 16.03.2016.

    Oni su mi super dragi par i normalni su obzirom na njihovu planetarnu popularnost. Kad vidim ove slike..vratim se u prošlost i sjetim predivnog odmora na sličnoj lokaciji sa svojim suprugom..šmrc šmrc. To je naravno bilo prije dvoje djece i stambenog kredita. Savjet mlađima od mene (33god): ako imate bilo kakvu priliku učinite to dok ste mlađi jer poslije kad vas život uzme u žrvanj..nije nemoguće ali je te iste želje puno puno teže ostvariti (i vremenski i financijski)

  • _Varešak_ 16.03.2016.

    I ja bih je okinuo mislim koju fotku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare