To je to što me zanima!

Psihijatar: Britney je luda i mogla bi si oduzeti život

Vrhunski psihijatar specijaliziran za ovisnosti, Marty Brenner, tvrdi da se posrnula pjevačica bori s depresijom i kako živi u 'balonu iluzije'
Vidi originalni članak

Tijekom vikenda Britney Spears (26) po hladnoći je izašla bez grudnjaka. Vikala je na paparazze, a kasnije se s njima pomirila, a s jednim od njih, Adnanom, provela je i cijelu noć u hotelskoj sobi. Iste večeri Brit je više desetaka puta stala autom i izlazila do zahoda. To je sve čuo jedan od najpoznatijih hollywoodskih psihijatara, Marty Brenner, i ponudio svoju analizu. On osjeća kako bivša pop princeza živi u balonu iluzije i da bi je njezino ponašanje moglo dovesti do samoubojstva.
- Britney mi izgleda kao da je luda. Ona nema poveznicu sa životom. Polako se 'gubi', a eventualno će sasvim poludjeti ako ne potraži potrebnu pomoć. Pokazuje znakove podvojenosti i očito je da se bori s depresijom. Također, ona nikog ne sluša. Njezina majka uopće nije u njezinu životu, a ostala je i bez djece. Svi oko nje samo joj povlađuju. Njezino posljednje nenormalno ponašanje plod je 'krika' za pozornošću, koju je izgubila nakon što joj je sestra zatrudnjela - kazao je Marty.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Elio 27.12.2007.

    taj psihić nam je otkrio ameriku s tim zaključkom haha

  • sweet_1 26.12.2007.

    NE NE,NJEN PSIHIJATAR NIJE NORMALAN,MISLIM ZAR MU JE TOLIKO DUGO TREBALO DA TO USTANOVI..LOL

  • Blue Light 26.12.2007.

    ona je meni baš zgodna

Komentiraj...
Vidi sve komentare