To je to što me zanima!

Psihijatri su upozorili kraljicu: Diana će nam uništiti dinastiju

NJEZINI GENI SU PRIJETNJA Princeza je imala česte noćne more pa su psihijatri zaključili da je bolesna. Bojali su se da bolest ne prenese na nasljednike
Vidi originalni članak

Liječnici kraljevske obitelji mislili su da Diana boluje od neobične psihičke bolesti koja bi mogla uništiti dinastiju.

- Imala je česte noćne more i viđala je divovska morska čudovišta - zaključio je sir John Batten koji je liječio Dianu. On je smatrao da je dosad neviđena bolest genetska i da bi je Diana mogla prenijeti na nasljednike.

Da bi stvar bila još gora, Lady Di se nekoliko mjeseci nakon što je rodila Williama počela boriti s bulimijom, tjeskobom i depresijom. Nivo samopouzdanja princezi Diani je konstantno padao.

Battenov tim prepisao joj je razne antidepresive, no time nisu uspjeli ništa postići. Odlučili su je poslati na terapije koje je predvodio psihijatar dr. Alan McGlashan, koji je zabilježio sve što mu je ona ispričala te je donio sasvim drugačiji zaključak od svojih kolega.

- Oni su pretjerali. Diana je normalna djevojka. Ona nije bolesna, samo ima problem sa svojim osjećajima.

Psihijatar McGlashan je u pismima koja su nedavno objavljena zapisao kako su liječnici kraljevske obitelji Diani prepisivali nepotrebne antidepresive, tablete za spavanje te da je podvrgnuta raznim psihijatrijskim tehnikama.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • 2 x general 25.09.2017.

    kad te uhvati u kolo kraljevske manipulacije, opstruiranje, pritisci, moraš tako završiti. pa oni su majstori u tome već stoljećima

  • Anon Ymus 25.09.2017.

    Da nije princ, charles bi bio nevin cijeli zivot...a diana je sponzorusa...

  • povijest činjenica 25.09.2017.

    Realno gledajući mislim da je lady D. ipak na kraju bila nezahvalna. A zašto? Htjela je imati sve - a to se rijetkima događa. Zar joj nije bilo dovoljno što je privilegirana, ima dvojicu sinova, kakve-takve prijatelje, užu i širu obitelj...da ne nabrajam dalje. Bila je lišena "ovozemaljskih" briga koje muče nas ostale žene. A ona je htjela kruha povrh pogače. No dobro, dođe vrijeme u životu kad moraš biti zahvalna na svakom novom danu uz bližnje a ne uokolo cmoljiti medijima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare