To je to što me zanima!

Psihomodo pop iznenadili goste kultnog 'Kod Žnidaršića'

Na iznenađenje prisutnih Psihomodo pop je održao nenajavljeni koncert 'Kod Žnidaršića', odnosno u kafiću 'Pod starim krovovima' na Gornjem gradu
Vidi originalni članak

Davod Gobac je, u četvrtak navečer preuzeo godišnju nagradu Hrvatskog društva skladatelja u Lisinskom, a onda požurio na Gornji grad. Naime, na iznenađenje prisutnih Psihomodo pop je održao nenajavljeni mali koncert ‘Kod Žnidaršića’. Da, dobro, tako se današnji kafić ‘Pod starim krovovima’ zvao u kultnom filmu ‘Tko pjeva zlo ne misli’. Sudeći po reakcijama okupljenih, tzv. je skriveni gig u potpunosti uspio i poslužio kao dobra najava unplugged koncerata, 3., 4. i 5. prosinca u kazalištu Gavella. 

-Znate kaj, kad imate legendarni kafić, koji je glumio još legendarniji kafić iz najlegendarnijeg zagrebačkog filma i onda u njemu napravite nekaj kaj rade samo prave glazbene legende, ne možete se osećat nego kao istinska legenda. A prav za prav, mi se nekak tak i osećamo. Najviše zbog svih onih koji će doć u Gavellu i stvoriti novu legendu s nama, objasnio je Gobac nakon iznenadnog koncerta na Gornjem gradu. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare