To je to što me zanima!

Psy sa 'Gentlemanom' u jedan dan skupio 18 milijuna klikova

Južnokorejski glazbenik sa svojim hitom 'Gangnam Style' već ima preko milijardu i pol pregleda na YouTubeu. Sada s pjesmom 'Gentleman' želi ponoviti taj uspjeh
Vidi originalni članak

Reper Psy jučer je predstavio svoj novi singl 'Gentleman' na koncertu u Seulu pred 50 tisuća obožavatelja te pozvao na mir između Sjeverne i Južne Koreje. Uz novi singl predstavio je i novi ples. Nada se kako će ponoviti uspjeh njegovog prvog hita 'Gangnam Stylea', koji na YouTubeu već ima preko milijardu i pol pregleda. Njegova nadanja mogla bi se i obistiniti jer je 'Gentleman' na YouTubeu u samo jedan dan skupio već preko 18 milijuna pregleda. 

Ipak, pjevač je u intervjuu prije koncerta rekao kako mu je od klikova na YouTubeu ipak važnije da ne eskalira sukob između dvije Koreje.

- To je tragedija. Mi smo sada dvije duboko podijeljene zemlje. Nadam se da će i u Sjevernoj Koreji uživati u mom 'Gangnam Styleu', u mom 'Gentlemanu', u mojim videima i u mojoj koreografiji. Moj posao je da nasmijavam sve ljude pa tako i one u Sjevernoj Koreji - rekao je i dodao da duboko žali zbog tenzija između dvije zemlje.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • _petra_ 15.04.2013.

    totalna glupost

  • user_147520 15.04.2013.

    Čini mi se Istarska ljestvica! :)

  • Hasenfefer 15.04.2013.

    prepisivač znaš kaj GOD bi se mogel naljutit, a JA vjeruj NISAM GentleMAN. Za razliku od tebe ja na kljikovima ne zarađujem (moje prijateljice služe za TO9 uglavnom molio bi da 10% daš u dobrotvorne svrhe i to: 5% za hranu za Sjevernu Koreju 5% za borbu protiv nasilja nad ženama HVALA

Komentiraj...
Vidi sve komentare