To je to što me zanima!

Publika: 'Grubnić svaki put ide u dvoboj i svaki put se spasi...'

Marko i Ela su u emisiji strastvenom rumbom osvojili 30 bodova i na pozornicu donijeli 'dašak s Kube'. Bilo je strastveno, Ela je iz Marka izvukla kubansku koncentraciju, zaključio je žiri...
Vidi originalni članak

U petoj epizodi  'Ples sa zvijezdama' ispali su Davor Garić i Valentina (Tina) Walme koji su nam predstavili tursku verziju sambe. Garić i Valentina su u završnoj duelu odmjerili snage s Markom GrubnićemElom Vuković  jer su imali najmanje glasova publike.

 Za zadatak parovi su morali otplesati jive. Žiri je jednoglasno odlučio kako dalje idu Marko i Ela. 

- Manje je više - komentirala je Tamara te dodala kako joj se činilo da se radi o uvježbanom plesu. 

Marku je to treći put da sudjeluje u plesnom dvoboju u emisiji, a nakon njegove prošle izvedbe žiri je zaključio da je bio puno bolji od Garića.  S tim su se složili i mnogi u komentarima na službenim profilima showa, ali bilo je i onih koji smatraju da se Grubnić stalno nezasluženo 'provlači'.

- Kako je krenulo jadni Grubnić će u svakoj emisiji ići u dvoboj iako ima najviše talenta od svih 'zvijezda' - napisao je jedan Markov fan. Drugi je zaključio da Marko stalno ide u dvoboj, ali se uvijek spasi.

- Grubnić uvijek uvjerljivo najmanji postotak glasova publike, ali ga žiri nevjerojatno gura! - napisala je jedna gledateljica.

VRUĆA TURSKA SAMBA Garić dobio pohvale, ali ispao: 'Sve si ljepši, zubi ti bliješte...'

 - Kad biste znali plesati jive onda biste znali da su Marko i Ela otplesali jive, dok su Davor i Tina otplesali već naučeni show dance s elementima jive-a. To je žiri prepoznao. - složila se druga gledateljica.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, Marko i Ela su u emisiji strastvenom rumbom osvojili 30 bodova i na pozornicu donijeli 'dašak s Kube'.

- Vrlo kratko i jasno. Bilo je strastveno, Ela je iz Marka izvukla kubansku koncentraciju - zaključio je Dinko, a nastup se svidio i Tamari koja ih je pohvalila.

 

NE VOLE NIKOGA OSIM SEBE: Ovi horoskopski znakovi su najveći egomanijaci i svi ih preziru

Idi na 24sata

Komentari 28

  • 15.04.2019.

    Pa generalno sam malo pregledala show, na you tube i moram priznati sviđa mi se. Uvijek pregledam dan ili dva poslije jer ne gledam na hrvatskoj Tv. Svi su se doista potrudili, nema se što reći. Vidi se da mnogo rade, kreću se, zgodno ih je sve vidjeti, nisu lijeni, vježbaju, koreografija je odlična ili solidna..ovisi, kostimi, scenografija, kompetencija koreografa i žirija zaslužuju komplimente, doista je tako. Gledam što trenutno nude u Beču i tko pleše..pa ponekada i u drugim europskim zemljama...bacim oko. Hrvatska se nema razloga sramiti, ni prominentnih koji plešu kao gosti, a bogme ni profi plesača i stručnog žirija..da pače. Jedina zamjerka mi je da nisu ležerni dovoljno. Pri tom mislim na žiri..npr. Malo više zafrkancije i pošalica, kozerstva, duha i kreativiteta u uzajamnoj komunikaciji.. uz notu šarma. Damice bi se morale prisjetiti što je to show, jer to su sve iskusne osobe. Gospoda iz žiria, malo više Gentleman style spike itd. Jer i oni su dio programa, inače bi sjedili u back stage.🤨 Malo bi ih i atraktivnije sredila..ovo se odnosi na obleku. Nikome neće spasti kapa s glave i srušiti se autoritet i kompetencija, ako se to dogodi. Gledam njihove kolege po svijetu, nebi bilo zgoreg da i oni malo bace oko.. Dakle malo manje grča.."The show must go on"🤩 To važi i za karizmu voditelja, koja bi morala također više biti u prvom planu..Ako ništa, kroz kamermana, odnosno režiju.. scenografiju i tekstove dialoga..bitna stvar! A ostalo je na visokom nivou. Bravo!!

  • Paco-2017 15.04.2019.

    Macak ima 9 života

  • Gronaldo 15.04.2019.

    Utvrdio sam da je mačak zapravo latentni heteroseksualac

Komentiraj...
Vidi sve komentare