Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
28 komentara

Publika: 'Grubnić svaki put ide u dvoboj i svaki put se spasi...'

Marko i Ela su u emisiji strastvenom rumbom osvojili 30 bodova i na pozornicu donijeli 'dašak s Kube'. Bilo je strastveno, Ela je iz Marka izvukla kubansku koncentraciju, zaključio je žiri...

Foto: Instagram
28 komentara

U petoj epizodi  'Ples sa zvijezdama' ispali su Davor Garić i Valentina (Tina) Walme koji su nam predstavili tursku verziju sambe. Garić i Valentina su u završnoj duelu odmjerili snage s Markom GrubnićemElom Vuković  jer su imali najmanje glasova publike.

 Za zadatak parovi su morali otplesati jive. Žiri je jednoglasno odlučio kako dalje idu Marko i Ela. 

Foto: Instagram

- Manje je više - komentirala je Tamara te dodala kako joj se činilo da se radi o uvježbanom plesu. 

Marku je to treći put da sudjeluje u plesnom dvoboju u emisiji, a nakon njegove prošle izvedbe žiri je zaključio da je bio puno bolji od Garića.  S tim su se složili i mnogi u komentarima na službenim profilima showa, ali bilo je i onih koji smatraju da se Grubnić stalno nezasluženo 'provlači'.

- Kako je krenulo jadni Grubnić će u svakoj emisiji ići u dvoboj iako ima najviše talenta od svih 'zvijezda' - napisao je jedan Markov fan. Drugi je zaključio da Marko stalno ide u dvoboj, ali se uvijek spasi.

- Grubnić uvijek uvjerljivo najmanji postotak glasova publike, ali ga žiri nevjerojatno gura! - napisala je jedna gledateljica.

VRUĆA TURSKA SAMBA Garić dobio pohvale, ali ispao: 'Sve si ljepši, zubi ti bliješte...'

 - Kad biste znali plesati jive onda biste znali da su Marko i Ela otplesali jive, dok su Davor i Tina otplesali već naučeni show dance s elementima jive-a. To je žiri prepoznao. - složila se druga gledateljica.

Podsjetimo, Marko i Ela su u emisiji strastvenom rumbom osvojili 30 bodova i na pozornicu donijeli 'dašak s Kube'.

- Vrlo kratko i jasno. Bilo je strastveno, Ela je iz Marka izvukla kubansku koncentraciju - zaključio je Dinko, a nastup se svidio i Tamari koja ih je pohvalila.

 

NE VOLE NIKOGA OSIM SEBE: Ovi horoskopski znakovi su najveći egomanijaci i svi ih preziru

Naši partneri pišu
Message