To je to što me zanima!

Publika kritizirala natjecatelje 'Survivora': 'Prijavi se u show, a kad skače u vodu začepi nos!?'

Neki gledatelji smatraju kako su izazovi u novoj sezoni adrenalinskog showa prelagani, dok su se drugi 'okomili' na pojedine sudionike i njihovu spremnost
Vidi originalni članak

U prvoj epizodi 'Survivora', koja se emitirala u ponedjeljak navečer, gledatelji su upoznali svih 20 kandidata kroz dva neobična i iscrpljujuća izazova. Pobijedio je crveni tim, a u gubitničkom plavom timu pale su i prve suze. Presudnu ulogu u izazovu za plave imala je Ivana Banfić koja je tim usporila na samom početku, zapevši u plićaku iz kojega ju je izvukao kandidat Roko. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osim toga, kandidatkinja plavog tima, Sanja, morala je uzeti predah i zatražiti liječničku pomoć prije izazova koji se sastojao od vodenog poligona, kopnene prepreke i slagalice. Iako je natjecanje bilo neizvjesno do samog kraja, crveni je tim prvi skupio osam bodova koji su bili potrebni za pobjedu te tako osvojio prednost nad suprotnom ekipom i vrijednu nagradu koja im je olakšala brige oko prve noći na otoku. 

Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, gledatelji pred malim ekranima nisu bili oduševljeni kako je započela nova sezona adrenalinskog showa. Neki od njih smatraju da su izazovi prelagani, a neki da kandidati nisu dovoljno spremni.

- Lakrdija od preživljavanja. Nitko od njih ne bi u prirodi bez pomoći preživio ni tjedan dana - napisao je korisnik.

PRVA EPIZODA POPULARNOG TV SHOWA Slavlje i suze u 'Survivoru': Banfić zapela u plićaku, dok je Sanja tražila liječničku pomoć

- Ženska se prijavi u ovo, a skače u vodu i rukom drži nos? - nadovezao se drugi korisnik. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • vedii888 15.03.2022.

    survivor ili ti preživljavanje.

  • zaladilo 15.03.2022.

    Normalno da če začept nos da in more neuniđe u mozak a unda ga sol izgrize i kuš unda brez mozga

  • 15.03.2022.

    Katastrofa,Bamfička sve usporava,ova zove mamu🤮

Komentiraj...
Vidi sve komentare