To je to što me zanima!

Publika ne propušta koncerte pod zvijezdama: Zagrebački solisti imaju slavljenički koncert

'Noć mjuzikla' odgođena je zbog lošeg vremena. Iako su se mnogi nadali da će dodati naknadni datum i tako produljiti ovaj jedinstveni spektakl na livadi, dostupan svim građanima, toga neće biti
Vidi originalni članak

Čarobnu klasiku pod vedrim nebom u petak navečer, na žalost svih ljubitelja koji su htjeli uživati u ulomcima iz mjuzikala "Jalta, Jalta", "Tko pjeva zlo ne misli", "Ljepotica i zvijer"..., prekinulo je loše vrijeme.

Zagreb Classic Spektakl na Tomislavcu: Traži se mjesto više, a 'Noć mjuzikla' je otkazana zbog lošeg vremena

Organizatori šestog izdanja Zagreb Classica nisu imali druge nego odgoditi program "Noć mjuzikla" koji je trebao izvesti ansambl Zagrebačkoga gradskog kazališta Komedija, s dirigentom Davorom Kelićem, na zagrebačkom Trgu kralja Tomislava.

Iako su se mnogi nadali da će dodati naknadni datum i tako produljiti ovaj jedinstveni spektakl na livadi, dostupan svim građanima, toga neće biti. No Zagreb Classic ide dalje.

Dok je jučer bila pauza, večeras bi, ako vremenska prognoza dopusti, a zasad je ona vrlo pozitivna, u 21 sat Zagrebački solisti trebali imati slavljenički koncert. Uz Mateja Meštrovića na klaviru i Bornu Šercara na udaraljkama izvest će repertoar od baroka do suvremenih ostvarenja. Tim koncertom ansambl slavi 70 godina od osnutka.

- Ovogodišnje izdanje Zagreb Classica traje do 1. srpnja, svi koncerti su besplatni, a pojedini koncerti će se prenositi i na Hrvatskoj radioteleviziji - rekla je Martina Bienenfeld, direktorica Turističke zajednice Grada Zagreba. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare