To je to što me zanima!

Publika opet negoduje: 'Saša izgleda bolje od pola žena! On je zaslužio pobjedu, a ne Kedžo'

U posljednjoj epizodi showa 'Tvoje lice zvuči poznato' najveće je simpatije gledatelja dobio Saša Lozar, koji uspio zasjeniti čak i Marija Petrekovića, s kojim je imao zajedničku točku inspiriranu nastupom J.Lo i Shakire na Super Bowlu
Vidi originalni članak

U četvrtoj epizodi All Stars sezone emisije 'Tvoje lice zvuči poznato' pobjedu je odnio Damir Kedžo, koji je oduševio svojom imitacijom glazbene dive Josipe Lisac.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No, najviše komentara na društvenim mrežama izazvao je zajednički nastup Marija Petrekovića i Saše Lozara, koji su se pojavili u ulogama latino diva Jennifer Lopez i Shakire. Mario i Saša uspješno su savladali zahtjevnu koreografiju pjevačica s njihovog Super Bowl nastupa.

Login & Support | ADP RUN Logire login for Employees and Administrators

 

Sudeći prema komentarima gledatelja na društvenim mrežama, Saša je u ulozi J.Lo je bio glavna zvijezda nastupa, te je uspio zasjeniti čak i legendu showa Petrekovića. 

- Saša genijalan, predobro pleše i izgleda bolje od nekih žena - glasio je jedan od komentara. Saša je dobio brojne komplimente na račun svog izgleda, a neki su komentirali i kako ima bolje noge od same Jennifer Lopez.

- Najbolji scenski nastup ikada u TLZP - komentirala je oduševljena gledateljica.

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO Kedžo odnio pobjedu, a Lozar i Petreković oduševili žiri: 'Ovo je najspektakularnija točka dosad'

Idi na 24sata

Komentari 19

  • visnjamarela 18.05.2021.

    Mislim da je ovaj puta Kedžo zasluzio pobjedu. Jedino ne znam zasto je Ivana dobila same četvorke,a bila je preslatka,za razliku od onog uzasnog Petka koji je dobivao šestice?!

  • 18.05.2021.

    Postaje i taj show, pomalo, nastran...!!!

  • velma 18.05.2021.

    Kad će više prekinut s tim otrcanim facama uvijek iste njuške ,koje se izmjenjuju radi para..

Komentiraj...
Vidi sve komentare