Show

Komentari 19

Publika opet negoduje: 'Saša izgleda bolje od pola žena! On je zaslužio pobjedu, a ne Kedžo'

Publika opet negoduje: 'Saša izgleda bolje od pola žena! On je zaslužio pobjedu, a ne Kedžo'

U posljednjoj epizodi showa 'Tvoje lice zvuči poznato' najveće je simpatije gledatelja dobio Saša Lozar, koji uspio zasjeniti čak i Marija Petrekovića, s kojim je imao zajedničku točku inspiriranu nastupom J.Lo i Shakire na Super Bowlu

U četvrtoj epizodi All Stars sezone emisije 'Tvoje lice zvuči poznato' pobjedu je odnio Damir Kedžo, koji je oduševio svojom imitacijom glazbene dive Josipe Lisac.

POGLEDAJTE VIDEO:

No, najviše komentara na društvenim mrežama izazvao je zajednički nastup Marija Petrekovića i Saše Lozara, koji su se pojavili u ulogama latino diva Jennifer Lopez i Shakire. Mario i Saša uspješno su savladali zahtjevnu koreografiju pjevačica s njihovog Super Bowl nastupa.

 

Sudeći prema komentarima gledatelja na društvenim mrežama, Saša je u ulozi J.Lo je bio glavna zvijezda nastupa, te je uspio zasjeniti čak i legendu showa Petrekovića. 

- Saša genijalan, predobro pleše i izgleda bolje od nekih žena - glasio je jedan od komentara. Saša je dobio brojne komplimente na račun svog izgleda, a neki su komentirali i kako ima bolje noge od same Jennifer Lopez.

- Najbolji scenski nastup ikada u TLZP - komentirala je oduševljena gledateljica.

Najčitaniji članci