To je to što me zanima!

Publika pobijedila kritiku: Još jedan film o orkovima će doći

Dok su kritičari još uvijek bitan dio filmske industrije, ipak je novac taj koji pogoni sve. Publika je odlučila dati novac za film 'Bright' pa će tako doći još jedan film s magijom
Vidi originalni članak

Prošle godine je jedna od čudnijih vijesti svakako bila ona o tome kako je Netflix pokrenuo produkciju na filmu 'Bright'. U pitanju je djelo u kojem pratimo čovjeka (Will Smith) i njegovog partnera, mitskog orka (Joel Edgerton). Mnogima je vijest isprva zvučala posve dobro no kadrovi iz filma baš i nisu ulijevali nadu.

ORKOVI DOLAZE Prvi Netflixov blockbuster: Will Smith je policajac s mačem

Kritika je pokazala kako većinom pripada ovima beznadnima. No premda je dobar dio njih izjavio kako je film stvarno podosta loš (samo 28% kritika o filmu napisano je u dobrom svjetlu), publika je rekla posve oprečnu stvar. Dok su kritičari i dalje jako bitan dio filmske industrije, ipak je novac (odnosno publika) taj koji pogoni sve. A publika je odlučila dati novac.

Stoga ne iznenađuje kako je Netflix odlučio snimiti još jedan film s istim glumcima, a i redatelj David Ayers je potvrdio povratak. Jedini tko se ne vraća je scenarist Max Landis, što je po mnogima posve dobra vijest, uzevši u obzir koliko je 'Bright' sramotno loše napisan. Doduše, kada se pogleda kako je film režiran, ne bi bilo na odmet zamijeniti i redatelja.

'Bright 2' još uvijek nema datum izlaska, a o vijestima vezanim za njega pravovremeno ćete moći čitati na našim filmskim stranicama.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • DamTi18cm 05.01.2018.

    Dobar koncept ali lose napravljeno. To je sve sto mogu reci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare