To je to što me zanima!

Publika ogorčena: 'Ma kakav Diego, mađioničar je bio bolji'

To je čista namještaljka. Koliko je bilo plesača u plesnoj grupi, pa da je po jedna osoba glasala od njihovih prijatelja i obitelji prošli bi u finale, harmonikaš je definitivno najbolji, komentirala je gledateljica
Vidi originalni članak

U sinoćnjoj epizodi Supertalenta žiri je donio odluku i poslao u finale showa plesača Diega Siqueira (29) i pjevačicu Ivu Augustinović što je kod publike izazvalo podijeljene reakcije. Publika je bila bijesna zbog toga što je četveročlani žiri iz natjecanja izbacio iluzionista Andreja Škedela

Nakon Diegovog nastupa bilo je jasno kako je brazilski plesač osvojio kameno srce Martine Tomčić (43). 

- Ja sam jako ljuta na tebe jer sam inače besmrtno zaljubljena u ove plesače i prvi put u životu se dogodilo da ih od tebe nisam stigla gledati, ti si jedan od rijetkih koji sam za sebe ima snagu za dvadeset ljudi - objasnila je Tomčić. Dodatni je bijes izazvala odluka zbog koje je u unatoč vokalnim smetnjama, u finale prošla Iva Augustinović, dok je iluzionist Andrej napustio show. 

- Ima li išta što nije namješteno u ovoj Hrvatskoj?! Kakav Diego ma dajte molim vas!! Mađioničar je zaslužio finale kakve su ovo gluposti - napisao je jedan gledatelj. 

- Pa ova Iva kao kuhana noga, a ide dalje... pa tko je glasao za ovo, katastrofa! - samo su neke reakcija na Ivinu izvedbu. 

- Čista namještaljka pa koliko je bilo plesača u plesnoj grupi, pa da je po jedna osoba glasala od njihovih prijatelja i obitelji prošli bi u finale, harmonikaš definitivno najbolji, dno dna od Supertalenta - izjavila je gledateljica. Također, gledatelji se pitaju koliko je pošteno da se glasovanje zatvara pet minuta nakon završetka posljednje točke? 

- Koliko posljednji natjecatelj ima šanse uopće da se glasa za njega naspram onih na početku? - postavila je pitanje gledateljica.

Nakon nastupa oglasio se i sam Diego. 

- Baš ne vjerujem, nisam očekivao da bi ja mogao biti najbolji. Moram ići doma, sjesti, doći k sebi. Kad sam čuo svoje ime, nisam to uopće očekivao - rekao je Brazilac u šoku. 

Meghan je nosila tijaru kraljice Mary, a Diana vlastitu: Evo kako su kroz godine izgledale vjenčanje tijare žena kraljevske obitelji.

Idi na 24sata

Komentari 106

  • klub za ludake 13.11.2018.

    svida mi se odabir zasto zato sto me strah to gledat neciji zivot u opasnosti to je proslo odavno ne postoju madijonicari pa neka pobjedi netko drugi ko zasluzuje i zabavlja maleni probudi leptirice u stomaku 😊a sto se tice martine nju treba izbacit iz zirija puna zlobe je nije za ovaj sou stvoren je za salu i zezancije sto njoj nije mjesto u toj stolici

  • slavić 12.11.2018.

    harmonikaš rasturao

  • 12.11.2018.

    Ja ovaj shit pogledam samo zbog Bitorajca i Mesina jer me nasmiju i raspoloze..

Komentiraj...
Vidi sve komentare