To je to što me zanima!

Pukla haljina: Mariah je umalo ostala gola pred TV kamerama

Dok je razgovarala s voditeljicom emisije 'Good Morning America', Mariah Carey popustio je zatvarač na dekoltiranoj Versace haljini pa je umalo pokazala grudi
Vidi originalni članak

Nakon što je opsovala pred publikom i komentirala kako nitko ništa nije čuo, pjevačica je gotovo umalo ostala stajati gola na pozornici u njujorškom Central Parku. Mariah Carey (43) u emisiji 'Good Morning America' pojavila se u pripijenoj blještavoj haljini Versace ispod koje nije imala grudnjak. Dok je razgovarala s voditeljicom Larom Spencer, popustio joj je zatvarač na haljini pa je umalo pokazala grudi.

- Oh, čini se da mi je pukla haljina odostraga. Volim te Donatella, ali pukla je – rekla je Mariah.

S leđima okrenutima prema publici, primila se za grudi kako bi sve ostalo na svom mjestu.

- Ja ću ih samo držati cijelo vrijeme - našalila se Mariah dok joj je osoblje popravljalo zatvarač.

Pjevačica je u jutarnjem showu otpjevala nekoliko pjesama uključujući svoj novi hit 'Beautiful' koji je snimila s mladim pjevačem Miguelom.

- Nikada se ne budim u ovo doba - priznala je majka blizanaca koja se nedavno na društvenim mrežama suočila s optužbama da je pjevala na playback u završnici showa 'Američki idol' u kojem je članica žirija.

Na Twitteru su se pojavile tvrdnje da je samo otvarala usta tijekom nastupa. I dok njezin glasnogovornik tvrdi da je pjevala uživo, kritičari na društvenim mrežama tvrde da to ipak nije istina.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • karen 25.05.2013.

    haljina je mrak !!!!!

  • nata callahan 25.05.2013.

    ova zena je stvarno antipaticna

  • big proof 25.05.2013.

    mamma!

Komentiraj...
Vidi sve komentare