To je to što me zanima!

Pukla ljubav između Aquamana i Lise Bonet: Glumački par se rastaje nakon pet godina braka

'Naša odanost prema svetom životu i djeci je nepokolebljiva. Učimo djecu što je sve moguće. Živimo molitvu. Neka ljubav prevlada', zaključili su, pomalo pjesnički, u objavi na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Jason Momoa (42), poznat po ulogama u 'Aquamanu' i 'Game of Thronesu' i supruga, glumica Lisa Bonet (54) iz 'The Cosby Showa', se rastaju. U podužoj objavi na Instagram profilu glumca, bivši supružnici objasnili su pratiteljima zbog čega su se odlučili na taj korak.

- Svi smo se promijenili u ovo transformacijsko vrijeme. Revolucija se odvija i naša obitelj nije iznimka. Osjećamo se kao da rastemo kroz seizmičke pomake koji se događaju - započeli su u zajedničkoj objavi glumci pa nastavili: 

- I zato dijelimo obiteljsku vijest o rastavi. Ne dijelimo je zato jer mislimo da je bitna vijest, već kako bismo to učinili dostojanstveno i iskreno. Ljubav između nas se nastavlja i razvija na način na koji želimo da bude znana i proživljena. Oslobađano jedno drugoga da budemo ono što učimo postati. 

-  Naša odanost prema svetom životu i djeci je nepokolebljiva. Učimo djecu što je sve moguće. Živimo molitvu. Neka ljubav prevlada - zaključili su, pomalo pjesnički. 

ODRADIO TRENING NA HAVAJIMA Gdje će Aquaman nego u more! Momoa surfao na valovima i sve okupljene počastio mišićima

Momoa i Lisa u vezi su od 2005. godine, a zajedno imaju dvoje djece. Sudbonosno 'da' izrekli su na tajnom vjenčanju u 2017. godini. 

- S osam godina sam Lisu vidio na TV i rekao: 'Mama, želim tu' - našalio se glumac Momoa gostujući u 'The Late Late Showu' u rujnu 2017. godine. 

- Razmišljao sam kako ću ju pratiti do kraja života i u jednom trenutku i doći do nje - dodao je Aquaman. 

U istom intervjuu Jason je otkrio kako su se on i Lisa upoznali preko zajedničkih prijatelja u jednom jazz klubu. Oboje su dijelili veliku ljubav prema Guinnessu pa su se tako i povezali. 

- Uvijek sam je želio upoznati, a ona je oduvijek bila kraljica - ispričao je tada. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 13.01.2022.

    A to je za njih niča..Ka cipele zaminit..Al u svakom slučaju ona je za njega raketa...

  • blacknight 13.01.2022.

    bas je bljuv

  • MarjanaKrstavac 13.01.2022.

    A ovih 5mu valjala eh muškarci da mi je znati muški mozak i to njihovo razmišljanje ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare