To je to što me zanima!

Pukla ljubav! Pjevačica Taylor Swift prekinula vezu s glumcem Alwynom nakon šest godina...

Swift je počela izlaziti s glumcem 2016., a započeli su i zajedničku glazbenu suradnju tijekom pandemije što je kulminiralo osvajanjem Grammyja, no nakon svih postignuća, ipak je došlo do kraja ljubavi
Vidi originalni članak

Pjevačica Taylor Swift (33) i glumac Joe Alwyn (32) prekinuli su nakon šest godina veze, navodi izvor blizak People. Swift putuje zemljom zbog rasprodane turneje 'Eras', ali glumca s njom nigdje nema.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tijekom godina, par je držao svoju vezu od očiju javnosti i odbijao glasine o zarukama.

- Kad bih imao funtu za svaki put kad mi je rečeno da sam zaručen, bilo bi ih dosta - našalio se Alwyn prethodno za WSJ časopis.

- Mislim, istina je, da je odgovor da, ne bih rekao, ali i da je odgovor ne, isto ne bih rekao - dodao je o tome hoće li prošetati do oltara s pjevačicom.

Swift je počela izlaziti s glumcem 2016., a započeli su i zajedničku glazbenu suradnju tijekom pandemije što je kulminiralo osvajanjem Grammyja. Riječ je bilo o albumima 'Folklore' i 'Evermore' iz 2020. na kojima je radio i Alwyn pišući pod pseudonimom William Bowery. Na kraju je album Folklore odnio Grammya 2021. za album godine.

Tada je tijekom govora Swift pozdravila Alwyna.
- Joe je prva osoba kojoj sviram svaku pjesmu koju napišem, a bilo mi je najbolje pisati pjesme s tobom u karanteni - rekla je.

 On je radio na pisanju pjesama 'Betty' i 'Exile' s albuma 'Folklore' i na 'Champagne Problems',  'Coney Island' i 'Evermore' na albumu 'Evermore'.

POGLEDAJTE NAJAVU NOVE SEZONE 'TKO JE KRIV?'

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare