To je to što me zanima!

Pulska grupa Nola predstavlja svoj novi EP u Tvornici kulture

Grupa Nola će 6. travnja u zagrebačkoj Tvornici kulture uživo predstaviti pjesme koje su dominirale radijskim top listama posljednih godinu dana s novog EP albuma 'Negdje između'
Vidi originalni članak

Grupa Nola će 6. travnja u zagrebačkoj Tvornici kulture uživo predstaviti pjesme koje su dominirale radijskim top listama posljednih godinu dana. Od odličnog prvog singla 'Drukčije', Nola je iz pulskog studija Partyzan poslala još tri jaka singla:  'Moj svijet' , 'Sve bi bilo lakše da je ljeto' i 'Negdje između', po kojem je i nazvan novi studijski album.

Spomenuti singlovi, zajedno s još jednom novom pjesmom, naći će se na EP-ju 'Negdje između' koji će Nola premijerno odsvirati u Tvornici, zajedno s niz drugih pjesama.

Dobitnici Porina za Pjesmu godine i niz drugih nagrada i priznanja, nakon odličnog albuma 'Iznad oblaka' (2009.), koji je za Porin nominiran u čak šest kategorija i istoimenog hit-singla, 2012. objavljuju intimni album 'Nola Piano'. Novi EP 'Negdje između', bit će objavljen 6. travnja, na dan koncertne promocije u Tvornici kulture. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare