To je to što me zanima!

'Puno festivala se uopće ni ne sjećam jer sam bio nadrogiran'

Mnogo sam puta bio na Coachella festivalu i svaki sam put konzumirao razne droge pa se ni ne sjećam da sam bio tamo. Bauljao sam u gomili, kaže Justin Timberlake
Vidi originalni članak

Ovo mi je prvi put da sam na festivalu SXSW, ali puno sam puta bio na kalifornijskom Coachella glazbenom festivalu. Istina, ne sjećam se velikog dijela događaja s festivala jer sam svaki put bio drogiran, ali znam da sam bio tamo, rekao je Justin Timberlake (32) u intervjuu za MySpace.

Pjevač je dodao kako se sjeća da je svaki put gledao bendove koju su pjevali na bini dok je on stajao na travnjaku, izgubljen u gomili. 

- Mnogo sam puta bio na Coachelli i svaki sam put konzumirao razne droge. Sjećam se tog festivala još iz vremena kad nije bio preplavljen paparazzima - nastavio je Timberlake. 

Ponekad mi je mozak preopterećen i jednostavno imam osjećaj da ga moram zaustaviti. Tada se napušim marihuane i mozak mi jednostavno stane - rekao je Justin 2011. u intervjuu za Playboy. 

Pjevač je u braku s Jessicom Biel (31) koja je nedavno izjavila da ne želi djecu s njim jer je pušač i ne može se riješiti te ružne navike. Tko zna kako će reagirati kad čuje Justinove priče o drogi. 

Ovogodišnja dodjela Grammyja za Justina je bila povratak u glazbene vode. Pjevao je s Jay-Z-jem (43), a zatim i s Beyonce (31) i to nakon petogodišnje stanke u karijeri. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • hercegovka13_1 31.03.2013.

    postao mi je drag u zadnje vrijeme,ali i to me evo sada proslo

  • leoirex 30.03.2013.

    Što je tu čudno, ponaša se, tj. drogira, makar i laganijim drogama, kao i velika većina zvijezda i zvijezdica. A kada netko od njih prerano umre, onda bi ih mi trebali žaliti.

  • muskarac 30.03.2013.

    ne zeli dicu sa njim zato sta pusi?? ma mogla je nac i gluplji razlog

Komentiraj...
Vidi sve komentare