To je to što me zanima!

Puse za mamu Mariah: Njezini klinci ne izlaze iz skupih krpica

Supružnici su na internetskoj stranici Dembabies objavili fotografije svojih 1,5 godišnjih blizanaca, kćeri Monroe i sina Moroccana koji su ih obasuli poljupcima
Vidi originalni članak

Pjevačica i njezin suprug Nick Cannon (31) svakodnevno na internetskoj stranici Dembabies, koju su otvorili specijalno za svoju djecu, objavljuju fotografije svojih blizanaca, kćeri Monroe i sina Moroccana. Mališani na fotografijama poziraju u dizajnerskim krpicama, svojoj slavnoj majci daju puse i  uživaju u bazenu njihova luksuznog doma. Na jednoj od fotografija Moroccan je pokrio lice rukama dok malena Monroe pozira u crvenoj Ralph Lauren haljinici s leptirićima i bijelim sunčanim naočalama.

Mariah Carey (42), čija je neto vrijednost procijenjena na više od 500 milijuna dolara prošle godine, ne štedi kada su u pitanju njezini klinci. Na njihovoj raskošnoj rođendanskoj zabavi krajem travnja, mališani su dobili skupocjene igračke poput autića Ferrarija, ljuljačke konjića i bijelog klavira.

Mariah je navodno potrošila milijune dolara na stvaranje luksuzne igraonice za djecu u kojoj su i stol za presvlačenje, sofa od 24-karatog zlata i oniksa, televizor i dijamantni iPodovi. Dobitnica Grammyja, koja je treća najprodavanija ženska izvođačica u SAD-u, nedavno je počela raditi kao sutkinja u 12 sezoni 'Američkog idola' za što će dobiti 18 milijuna dolara.

Njezin suprug Nick Cannon (31), koji je domaćin u showu 'America's Got Talent', velika je podrška pjevačici.

- Misli da je to sjajan potez za nju. Djeca će biti na setu kao i Nick kada bude mogao. Nikada nisam vidio dvoje oženjenih ljudi koji su više zaljubljeni od njih. Nick je njezin najveći fan, totalno vjeruje u nju - otkrio je izvor.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • marija1411 19.09.2012.

    preslatki su

  • kahuna 18.09.2012.

    juuuuu sta su slatki,iznenadujuce s obzirom da mi je ona antipaticnaaaaaaa

  • kilkenny beer 18.09.2012.

    ni to niš.ja iz svojih krpica ne izlazim već mesec dan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare