To je to što me zanima!

'Putovnica za Dubai': Požgaj je Milijani obećao karijeru modela

On je često govorio Milijani kako je ona 'netaknuta priroda'. Malo ju je mazio po stražnjici, a onda po kosi. Rekao sam joj nekoliko puta da je ovo namještaljka, pričao je Milojko
Vidi originalni članak

Milijana Bogdanović (21) i Milojko Božić (74) i dalje su tema broj jedan u srpskom reality showu 'Parovi'. Prije nekoliko tjedana u njihovu vezu umiješao se i oženjeni Aleksandar Požgaj s kojim je Milijana prevarila umirovljenika. 

Osim što često pričaju o svojim cimerima, ljubavnici su se ovog puta dotakli i tema o budućnosti, a Aleksandar je Milijani obećao karijeru modela i to ni manje ni više nego u Dubai. 

Milojku se njegove ideje niti najmanje nisu svidjele, a svom 'suparniku' upustio je brojne uvrede. 

- On je često govorio Milijani kako je ona 'netaknuta priroda'. Malo ju je mazio po stražnjici, a onda po kosi. Rekao sam joj nekoliko puta da je ovo namještaljka. Reci slobodno kako ti je obećao putovanje u Dubai, putovanje u Beograd. Rekao je da ćeš biti prostitutka. Ti u ovoj priči nisi fer prema meni - rekao je Milojko tijekom live emisije. 

Iako su se na početku showa 'Parovi' kleli na vječnu ljubav, dva mjeseca nakon Milijana je završila u Požgajevom krevetu. I to pred očima svog dečka. 

Do sada su pljuštale samo teško uvrede, ali prije nekoliko dana došlo je do fizičkog obračuna. 

- Neću sjediti više s njim. Idem u izolaciju - bijesno je vikala Milijana dok ju je voditeljica Vendi pokušavala smiriti i vratiti u program koji je išao uživo. 

Milijana se ubrzo vratila iz izolacije te trčeći nasrnula na umirovljenika. Svom snagom ga je udarala po licu i tijelu.

DOMAĆA ZVIJEZDA ISKRENO O PROŠLOSTI: Živjela sam u smeću i spavala po cijele dane

Idi na 24sata

Komentari 34

  • _petra_ 22.05.2019.

    netaknuta.....hahahahahhaha placem

  • Ivica9999 22.05.2019.

    Pa Miljana nije lijepa,kako onda model postat.

  • ludataranta 22.05.2019.

    Ja joj mogu dati jednosmjernu kartu za Vrapce

Komentiraj...
Vidi sve komentare