To je to što me zanima!

R. Ferlin: Neće Thompson u Arenu dok smo živi mi...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Radijski i televizijski voditelj stihove pjesme 'Za Istru pronti' napisao je prije nekih mjesec dana iz zafrkancije. Nije pjesmom htio nikoga uvrijediti
Vidi originalni članak

Stihovi su napisani kao parodija na Thompsonovu pjesmu 'Bojna Čavoglave' prije otprilike mjesec dana. Tada je baš bila aktualna priča o tome treba li Thompsonu dopustiti nastup u pulskoj Areni ili ne treba. Robert Ferlin ispričao je Jutarnjem listu kako je 'Za Istru pronti' skladao iz zafrkancije, bez ikakve političke konotacije i bez namjere da ikoga uvrijedi. Namjera njega i njegovih kolega s Radio Rijeke bila je da daju svoj obol cijeloj toj situaciji pa su na melodiju pjesme 'Bojna Čavoglave' napravili stihove u kojima se veličaju malvazija, ombolo i pršut. Robert je pjesmu napisao u deset minuta, a onda ju je i sam otpjevao u eteru Radio Rijeke. Nije ni slutio da će njegova zafrkancija završiti na internetu.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • Zbaca3 27.01.2009.

    Neznam zašto tim istrijanima Tomson smeta, srpske cajke im sigurno odgovaraju, a sve što je Hrvatsko njima smeta ZAŠTO. Tomson je sigurno heroj,a heroj je zato što je kao mlad ćovjek uzeo pušku u ruku i otišao braniti svoju Hrvatsku,za razliku od puno,puno nazovimo ih hrvata.I ostavite čovjeka već jednom na miru.

  • 789iva789 26.01.2009.

    ovaj video necu ni komentirat,jer neznam sto bi rekla. mozda lik nije mislio nista lose,al ipak pjesma u originalu govori o ratu i mozda nije za svakakve zajebancije. al neki ođe usporeduju totalno krive stvari. ti koji zabranjuju thompsona u istri vjerojatno su nekakvi srbi,komunjare ili sto vec,bez ikakve uvrede. ne vidim zasto ne dat covjeku koji pjeva o ljubavi prema domovini,obitelji i Bogu da nastupa u areni. ako ste gledali istragu i thompsonov intervju...lijepo ga je valdec pito a sto mislis bili ti dali pjevat kad bi poceo pjevat s cecom,lepom brenom,ili kad bi zapjevo neku partizansku. i skroz ima pravo. obozavam njegove pjesme i nije cudo sto ga voli toliko ljudi,jer covjek mi vraca nadu da jos ima ljudi koji ne blate sve sto je hrvatsko! uzivajte!

  • nenek666 26.01.2009.

    Neka pjeva po Zadru skupa sa Kolegom ,tam spada,Zadar je njegov nivo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare