To je to što me zanima!

'R. Kelly je u svom glazbenom studiju držao zatočene cure'

U dokumentarnoj seriji, žrtve američkog repera tvrde da je R. Kelly koristio iznajmljen studio u Chicagu gdje je držao djevojke u zatočeništvu kao dio seksualnog kulta...
Vidi originalni članak

Reper R. Kelly (52), punim imenom Robert Kelly, posljednjih je godina u središtu skandala te ga se optužuje za seksualno zlostavljanje, odnose s maloljetnicama i vođenje seks-kulta. Kap koja je prelila čašu bila je biografska serija 'Surviving R. Kelly', u kojoj su mnoge žene javno progovorile o detaljima odnosa s optuženim pjevačem.

U dokumentarnoj seriji, žrtve američkog repera tvrde da je R. Kelly koristio iznajmljen studio u Chicagu gdje je držao djevojke u zatočeništvu kao dio seksualnog kulta. Optužbe su Kellyjevi odvjetnici žestoko negirali, a iznajmljen studio ostat će otvoren unatoč kriminalnim radnjama. 

Državno odvjetništvo trenutno istražuje cijeli slučaj, a protiv R. Kelly vodi se kazneni postupak zbog ilegalnih radnji u iznajmljenom studiju na način da je u prostoru izgradio saunu, parnu sobu i bar. Također, reper nije plaćao najam prostora te najmodavcima duguje oko 1.110.000 kuna zbog čega je morao ukloniti osobne stvari dok studio može koristiti samo između 9 i 17 sati. 

Kellyjev odvjetnik Melvin L. Sims tvrdi kako nije riječ o hitnom slučaju zbog kojeg bi reper morao napustiti studio, no ukoliko ne plati milijunski dug do 28. siječnja na snagu će stupiti potpisana obavijest o iseljenju.

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 24.01.2019.

    Imao je harem svoj

  • bobo112233 24.01.2019.

    Koliko ja znam kult je jedno i zatočeništvo je nešto sasvim drugo. I te dvije stvari smatrati kao jedno te isto je van svake pameti. Možda se i varam jer to mi nije profesija. Niti kult imam niti zatocujem ljude. A i to sa r Kelly EM, zar to nije 20 godina staro? Ili on još po starom?

  • slovenk@ 24.01.2019.

    Ko te nebi znao, skupo bi te platio!🤬

Komentiraj...
Vidi sve komentare