To je to što me zanima!

R. Majetić držao se podalje od P. Maroje u Galleryju

Roman Majetić (39) došao je na otvorenje kluba. Tamo je bila i zadarska manekenka Petra Maroja (25). Šuška se da su njih dvoje u strastvenoj vezi
Vidi originalni članak

Zabavljam se, meni je uvijek dobro tu, promrmljao je Roman Majetić (39). Producent je na otvorenju zagrebačkog kluba s prijateljem sjedio u VIP separeu. Samo metar od njega stajala je 25-godišnja manekenka Petra Maroja, za koju se već dugo šuška da je u vezi Majetićem. Ćakulala je u društvu prijateljice. Tu i tamo bi prišla bivšem dečku Jelene Veljače i šapnula mu nešto na uho. Suvlasnik AVA-e nedavno je otkrio kako u njegovom životu postoji netko poseban, ali nije želio reći o kome se radi.
- Stvarno sam sretan zbog toga jer nisam to ni tražio - nedavno je rekao Roman. Mate Čuljak (28) u Gallery je stigao s društvom. Okruživale su ga oskudno odjevene djevojke. Lana Banely (21) na šanku se za to vrijeme strastveno ljubila sa Silvijom Marićem (32). Majka dvoje djece, Nives Drpić (26), za Gallery je odjenula crnu haljinu s jako dubokim dekolteom. Popila je čašicu šampanjca i već oko 23 sata otišla doma.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ivpe 02.03.2008.

    Ajme lana, pa šta radiš s tim ružnim marićem?????

  • vedran_zgb 02.03.2008.

    bitno je da nama nas diko bio:)

  • 20dekaposebne 01.03.2008.

    ..., a Jelena PERŠIN plešući....

Komentiraj...
Vidi sve komentare