To je to što me zanima!

Rađa se prisjetila tajne svadbe: Dino i ja volimo se 18 godina...

Kumovi na vjenčanju bili su im Petar Grašo i Viktorijina prijateljica Maja Batarelo. Par je sinoć slavio godišnjicu u jednom restoranu, a s njima je bila i Maja dok je Grašo imao drugih obaveza
Vidi originalni članak

Nekadašnja manekenka Viktorija Rađa (41) i njezin suprug Dino (52) proslavili su 18. godišnjicu braka. Na svom Instagram profilu Viktorija je s obožavateljima podijelila nekoliko snimki, prisjećajući se trenutka kada se udala za bivšeg košarkaša.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vjenčanje se održalo na njegovoj jahti koja je bila usidrena pokraj Korčule. Supružnici su se za taj događaj uskladili te su oboje bili u bijelom.

IZNENADILA FANOVE Viktorija Rađa pokazala sestru: 'Slika govori više od riječi...'

Viktorija je imala bijelu kratku haljinu, dok je Dino imao lanene hlače i košulju. Uz snimku stoji i opis: 'Lijepo je lijepo biti za nekog vezan. Sretna ti naša 18'. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Kumovi na vjenčanju bili su im Petar Grašo (43) i Viktorijina prijateljica Maja Batarelo. Par je sinoć slavio godišnjicu u jednom restoranu, a s njima je bila i Maja dok Grašo nije.

Viktorija si je dala truda pa je na Instagramu podijelila montirani videozapis s romantičnim tekstovima i fotografijama nje i Dine, a njezini pratitelji bili su oduševljeni objavom, pa su joj pisali čestitke i hvalili njihov brak. 

Viktorija i Dino upoznali su se prije 24 godine, u braku su 18 godina, a fitness trenerica nedavno se također prisjetila netipičnog vjenčanja koje se odvilo u potpunoj tajnosti.

- Bilo nas je sedam i skiper koji je radio na našem brodu. Nitko nije znao da se idemo oženiti. Skiperu smo rekli na pola puta da se idemo vjenčati u Korčulu. Nakon toga samo svi smo zajedno skočili u more. Tek onda smo nazvali roditelje. Bilo je baš posebno i netipično - priznala je i otkrila tajnu uspješnog braka. 

- I danas smo zaljubljeni kao prvog dana. Uvijek kažem recept je imati Dinu Rađu za muža - objasnila je nekadašnja misica. Supružnici su se prošlog ljeta preselili iz Splita u Zagreb. Kako doznajemo, kupili su dva stana u novosagrađenoj zgradi koju su neki arhitekti proglasili među najljepšim sagrađenim prošle godine.

SLIKALA SE U BADIĆU Rađa se hvali fotkom, a fanovi je napali: Izgledaš anoreksično

Viktorija i Dino imaju dva sina, Roka (16) i Niku (11), a Dino s bivšom suprugom Željanom, koja je nekad isto bila košarkašica, ima  sina Duju (22).

POGLEDAJTE VIDEO:

 

PRIPAZITE KAD TRAŽITE PARTNERA: Svatko ima samo dva savršena para u horoskopu

Idi na 24sata

Komentari 47

  • 26.08.2019.

    Voliš ti njegov novčanik. Btw. za bit u braku s nekom tako tupom osobom moraš bit ili jednako tup ili te jednostavno nije briga i uzimaš ono najbolje (lovu).

  • 21.08.2019.

    Ona mlađa 10-ak (pa on nije moga odolit), a on pun love (pa ona nije mogla odolit) To se zove "ljubav".

  • šargopirgasta 21.08.2019.

    Ne volim komentirati tekstove o ljudima koji mi nisu simpatični ali toliko se forsira Viktoriju Rađu da baš oću. Meni njih dvoje izgledaju ko gey par. Eto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare