To je to što me zanima!

Rade na Twitteru objavljuje fotografije s Angelinom Jolie

Me and Angelina. Ja i Anđa. Mnogo mi je drag ovaj selfie s Anđom, napisao je pored fotografija Šerbedžija koji se ovih dana aktivirao na društvenoj mreži
Vidi originalni članak

Filmski, televizijski i kazališni glumac Twitter je aktivno počeo koristiti ovih dana, iako se ovoj društvenoj mreži pridružio još prije godinu. 

Rade Šerbedžija (68) u kratkom je vremenu objavio fotografiju svojih šešira, a pohvalio se i da štapove za golf nosi u Louis Vuitton torbi. Osim toga citirao je sam sebe kako bi sve koji ga prate uvjerio da iza tog profila zbilja stoji on. Također, još je jednom dao do znanja da je Angelina Jolie (39) njegova dobra prijateljica i to tako što je objavio i fotografije s njom. 

- Me and Angelina. Ja i Anđa. Mnogo mi je drag ovaj selfie s Anđom - napisao je pored fotografija. Angelina i Rade surađivali su nekoliko puta, a Jolie je napisala i scenarij za film 'U zemlji krvi i meda' u kojem je Rade glumio. 

Idi na 24sata

Komentari 108

  • kamen sa srca 28.11.2014.

    Tko Radi,ne boji se gladi :-)

  • kung fu panda 28.11.2014.

    lijepa slika

  • 27.11.2014.

    Ovu fotografiju kad bi podijelili na dva dijela, dobili bi razmak od dva svijeta, zapadnog i istočnog, dva stoljeća, dvadesetog i dvadesetprvog, potpuno nespojivi ljudi na slici. On se zapravo nikad nije maknuo iz balkanske tme i tmuše, čaša zalijepljena za ruku, a i ovaj šešir iz Čaruge...

Komentiraj...
Vidi sve komentare