To je to što me zanima!

Rade Šerbedžija bodrio je kćer Luciju: S Ivankom Mazurkijević je u finalu 'Zvijezde pjevaju'

Pukne vam glas na istoj frekvenciji. Vjerujem da si ti ovu pjesmu puno puta pjevala na feštama, htio sam pohvaliti što si pjevala drugi glas, a to je u mojoj knjižici uvijek veliki plus, hvalio je Tolja izvedbu Lucije i Ivanke
Vidi originalni članak

Sve su radile da ne prođu dalje, a prošle su jer su super, pisali su pratitelji nakon polufinalne epizode showa 'Zvijezde pjevaju'. Lucija Šerbedžija i mentorica Ivanka Mazurkijević prošle su u finale 12. sezone emisije, a u publici ih je bodrio Lucijin otac, glumac i pjevač Rade Šerbedžija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zvijezde pjevaju HRT (@zvijezdepjevaju_hrt)

Pljeskao je i uživao u svakom nastupu kćeri, a u jednom trenutku ga je spomenuo i žiri dok su hvalili nastupu Lucije i Ivanke. Iako su na podiju ostale zadnje Lucija i Ivanka te Ivan i Zsa Zsa, publika je više glasova dala Luciji i Ivanki. 

- Koliko imate identične krajeve. Pukne vam glas na istoj frekvenciji. Vjerujem da si ti ovu pjesmu puno puta pjevala na feštama, htio sam pohvaliti što si pjevala drugi glas, a to je u mojoj knjižici uvijek veliki plus - rekao je Marko Tolja nakon izvedbe pjesme 'Ti si pjesma moje duše'. 

POGLEDAJTE ŠTO MARKO CIBOCI KAŽE O OZBILJNOSTI U 'PLESU SA ZVIJEZDAMA'

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Zmar117 30.04.2023.

    Providna fora sa pjevanjem Miše Kovača od strane supruge frontmana Let3,a nakon skandala sa fritulama upućenim juniorima Hajduka..I onda je još na kraju Barbara sve to nadosolila sa vrlo neumjesnim komentarom o Dalmatincima...

  • Libinje 29.04.2023.

    Rijetko da netko nema sluha kao Pažanin i ako čemo realno , nije trebao doći ni do ove emisije a s druge strane ,  da Ivanka Mazurkijević može nekom biti mentor ? Svašta .

Komentiraj...
Vidi sve komentare