To je to što me zanima!

Rade Šerbedžija otkrio da mu žena režira predstavu u Lavovu: 'Tamo je ne smijem posjetiti'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Rade je otkrio kako je kao mlad skupljao sličice nogometaša, a najviše su mu se sviđali igrači Hajduka
Vidi originalni članak

Evo imam jednu fotografiju potpisanu za vašeg sina, za Danila Šerbedžiju, a u potpisu Marka Livaje, rekao je kroz smijeh voditelj Pričigina te dodao fotografiju Radi Šerbedžiji (74). Naime, njegov sin strastveni je navijač Hajduka, dok Rade kroz smijeh kaže 'rekao sam mu da navija za Partizan'. 

- Stvarno je dobar, izvanredan je - rekao je Šerbedžija držeći u rukama fotografiju Livaje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rade je na konferenciji za medije otkrio kako je kao mlad skupljao sličice nogometaša, a najviše su mu se sviđali igrači Hajduka. Upravo zato i on je dobio fotografiju s potpisom Marka Livaje, prvog lica momčadi Hajduka. 

ODLAZAK DRAGOG PRIJATELJA Rade Šerbedžija: 'Massimo je bio toliko divan, jednostavan i blag, imao je poseban glas...'

- Najdraži su mi bili Hajdukovi nogometaši s onim bijelim dresovima s božanstvenom crvenom zvijezdom - priznao je glumac koji se zaljubio u Hajduk još više kada je izašla knjiga 'Bili libar' novinara Borisa Dežulovića.

Filmski, televizijski i kazališni glumac, pjesnik i glazbenik, sve je to Rade Šerbedžija, a kada je ušao u dvoranu odjeknuo je gromoglasan pljesak. Šerbedžija je sudjelovao u četvrtoj večeri, autorskoj večeri naziva 'Radujte se, narodi' koju je vodio Ivica Ivanišević.

U zanimljivom razgovoru s gostima ovogodišnjeg festivala priča u Splitu podijelio je zanimljive životne anegdote, ali i uz gitaru izveo nekoliko pjesama. 

U nekoliko navrata spomenuo je svog sina Danila, ali i njihov odnos.

- Smiješan je moj Danilo, dan danas, ali i kao dječak. Kad ima neki problem onda dođe 'Šerbedžija moramo nešto ozbiljno da razgovaramo', a kad mu treba lova onda kaže 'tajo' - rekao je te prasnuo u smijeh.  

IZDALA PRVI ALBUM Šerbedžijina kći Mimi u Zagrebu okuplja bend: Imam umjetničko ime zbog tjeskobe na pozornici

Uloge ruskih negativaca su mu donijele svjetsku slavu. Iskoristio je trenutak te rekao što misli o ratu u Ukrajini.

- Ja mislim da je to strašna stvar, koja se događa danas u svijetu. Da zbog ovog kretenskog rata Putinovog i američkog koji se vodi na teritoriju Ukrajine, da mnoge zemlje zabranjuju rusku literaturu, rusku muziku. To je tako ordinarna glupost - rekao je Šerbedžija.

Žena mu je u Lavovu, režira predstavu

- Provom dane kupujući stvari za naš zagrebački stan, koji je Lenka kupila i adaptirala, ali sad je u Ukrajini jer režira u Lavovu predstavu. Ja ne smijem tamo da je posjetim zbog tih razloga koje spominješ - rekao je Šerbedžija.

- Sada glumim u jednom filmu čija se radnja odvija u izmišljenoj zemlji, tema je otmica američkog predsjednika. Baš sam guštao u toj ulozi, mučio sam ga - nasmijavao je.

POGLEDAJTE VIDEO: ZABORAVILA DOĆI NA POSAO JER SE POMAKNUO SAT

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Chani Kynes 26.03.2023.

    Umjetnik koji ne vara, ne fotošopira ni sebe ni familiju, ne kiti se tuđim penjem, ne odriče se slavenske duše = ljudina.

  • zorozimba 25.03.2023.

    Baš me iznenadio, mislio sam kad je skupljao sličice da su mu se više svidjeli "fudbaleri" Zvezde i Partizana?

  • be yourself 25.03.2023.

    Odličan glumac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare