To je to što me zanima!

Radi probleme: Baldwin osuđen na obuku obuzdavanja bijesa...

Baldwin je bio optužen za uznemiravanje i fizički napad, ali nakon pregovora s tužiteljem je priznao krivicu za uznemiravanje, precizirao je glasnogovornik tužitelja
Vidi originalni članak

Glumac Alec Baldwin (60) je u srijedu priznao da je kriv zbog uznemiravanja i pristao je pohađati obuku obuzdavanja bijesa nakon što je priveden jer je udario vozača koji mu je oduzeo parkirno mjesto.

Newyorški glumac pušten je nakon ročišta na sudu Manhattana pod uvjetom da završi kratak tečaj obuzdavanja bijesa do sljedećeg ročišta 27. ožujka, rekao je tužitelj. Baldwin, poznat po razdražljivosti, nije dao izjavu novinarima po izlasku iz suda.

Uhićen je u studenom nakon što je napao muškarca koji je parkirao auto na mjestu koje je glumac nekoga zamolio da mu pričuva.
Baldwin je bio optužen za uznemiravanje i fizički napad, ali nakon pregovora s tužiteljem je priznao krivicu za uznemiravanje, precizirao je glasnogovornik tužitelja.

Alec je u drugom braku s fitness trenericom i wellness stručnjakinjom Hilariom Baldwin (34) s kojom je u svibnju dobio sina Romea Alejandra Davida

Osim četveromjesečne bebe, supružnici imaju kćer Carmen Gabrielu (4) te sinove Rafaela Thomasa (2) i  Leonarda Angela (1). Alec i Hilaria su se vjenčali 2011., a glumac je prije toga bio u sedmogodišnjem braku s kolegicom Kim Basinger (64) s kojom ima kćer, modela Ireland (22). Baldwin je objasnio kako je ovog puta namjerno stavio na prvo mjesto obitelj umjesto karijeru i savjetovao je Justinu i Hailey da to učine. 

PPROBLEMI S PARKINGOM Tukao se na ulici: Alec Baldwin ponovno je uhićen u New Yorku

NIKAD ISPRIČANA PRIČA O BRUTALNOM UBOJSTVU: Podivljali članovi zloglasnog Manson klana ubili su Sharon i njezine prijatelje, a detalji zločina lede krv u žilama

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 24.01.2019.

    Dakle , vidim da imamo novi naziv za pijane agresivce. Nestaško . Izjednačili smo ih sa malo više zaigranom djecom u vrtiću.

  • etica 24.01.2019.

    Eeeeee pa ti imaj malu djecu sa 60. Covijek prolupa :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare