To je to što me zanima!

Rak grla se povukao, no Tusta još treba izliječiti tumor pluća

Pjevač KUD-a Idijoti Branko Črnac Tusta više nema tumor grla, no još treba pobijediti tumor na plućima. Rak grla i pluća dijagnosticirani su mu početkom 2011.
Vidi originalni članak

Kemoterapija, zračenje i zdrav život dali su rezultate. Pjevač KUD-a Idijoti Branko Črnac Tusta (55) više nema tumor grla.

- Bio se smanjio na četiri milimetra, a zadnji nalazi pokazuju da je potpuno nestao. Ali nećemo slaviti pobjedu prije kraja. Tusta još treba pobijediti tumor na plućima - kaže gitarist Idijota Sale Veruda.

Tusta je prije tri dana bio na zadnjem tretmanu zračenja i uskoro će se pokazati koliko je liječenje bilo uspješno. Rak grla i pluća dijagnosticirali su mu početkom godine. No panker nije klonuo duhom.

- Šalio se da je pravi roker, pa odmah ima dva raka. Tusta se sam vozio u Zagreb na kemoterapije. Uzeo bi to pa sjeo u auto i vratio se u Pulu. Sam se vozio i na zračenja u Zagreb, ali netko bi obavezno išao s njim u autu za svaki slučaj - govori Veruda.

Tusti puno znači potpora obitelji i prijatelja, a poruke podrške stižu mu iz cijele bivše Jugoslavije.

- Mnogo kolega skuplja novac za Tustu. Prihode s festivala Monteparadiso, Viva la Pola i Petkotina u Buzetu dali su za liječenje - kaže Veruda.

Vjeruje da će Tusta uskoro biti na svom radnome mjestu, na pozornici.

Doznao da ima rak na 30. rođendan benda

KUD Idijoti osnovani su 2. veljače 1981. i na 30. godišnjicu namjeravali su krenuti na turneju. Tustina dijagnoza promijenila im je planove. Bend je nekoliko puta nastupio u krnjem sastavu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • martinmg42 10.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • malena13 10.09.2011.

    Drži se Tusta, Pula je uz tebe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • JunFan 10.09.2011.

    Sjajne vijesti. Samo da je riječ o nekom cajkašu, ovdje bi bilo 179 komentara, ali to je ipak samo roker (panker)...

Komentiraj...
Vidi sve komentare