To je to što me zanima!

Rakanu je na vjenčanje došla bivša djevojka Daria Lorenci

Pjevačica je u petom mjesecu trudnoće i trebala bi roditi na ljeto. Par se, nakon tri godine veze, vjenčao u Zagrebu u krugu svojih obitelji i najbližih prijatelja
Vidi originalni članak

Pjevačica Ivana Starčević (26) i glumac Rakan Rushaidat (33) vjenčali su se u Zagrebu. Na ljeto bi trebali postati roditelji jer je Ivana u petom mjesecu trudnoće. Rakanu je na vjenčanje došla i bivša djevojka Daria Lorenci (34), a cijelo društvo zabavljalo se u restoranu Gastro Globus na Velesajmu. S Ivanom je prije braka bio tri godine u vezi. Par se upoznao i zaljubio dok su radili na kazališnoj predstavi 'Kauboji'.    

Idi na 24sata

Komentari 22

  • bogs 21.02.2011.

    Da, baš kulturno uzdizanje obuhvaća poznavanje Rakanovog lika te djela. Ili tko li je već odmah do Tolstoja po značaju.

  • gđa78 21.02.2011.

    Ljudi pa nemoramo svi bit u kazalištu dfa bi znali tko su oni,nismo zato manje pametni od vas koji idete tamo!! Svatko od nas u životu ide tamo gdje hoće i radi šta hoće. Možda ni vi kazalištarci neznate šta mi drugi znamo-ne serendajte onda molim lijepo!!!! Eh,a ubiti hoću prokomentirat to da ni ja nebi dala bivšoj da dođe-nikako..,a ni bivšem dečku da dođe.Čast ljubavi i svemu,ali to je ostala prošlost i neka tamo i ostane.Možemo se mi pozdravit i popit kavu da se sretnemo negde,ali da mi dođe na svadbu-TUTANJ!!!!

  • Loviatar00000 21.02.2011.

    a mladenka me podsjeca na maskaru, kao da se obukla za fasnik

Komentiraj...
Vidi sve komentare