To je to što me zanima!

'Raketa' opet ljubi: U vezi s hrvatskom manekenkom

Ivan Rakitić u ljubavnoj je vezi s hrvatskom manekenkom. Uskoro će mu u posjet u Njemačku gdje igra za klub Gelsenkirchen stići nova cura
Vidi originalni članak

Ivan Rakitić (21) u ljubavnoj je vezi s hrvatskom manekenkom. Izjavio je za časopis Arenu kako bi mu uskoro u posjet u Njemačku, gdje igra za klub Gelsenkirchen, trebala stići nova djevojka. Priznaje kako su zajedno mjesec dana, a upoznali su se jesenas u Zagrebu. Kaže kako je cijela situacija još "friška" pa ne bi duljio o toj temi da se ne urekne. Ime manekenke nije otkrio.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • _hrvatica_ 17.11.2009.

    opet menekenka...

  • bosnia_80 17.11.2009.

    još jedan dokaz da su one priče o \"pametnim\" nogometašima istinite :) ...jer i vrabci na grani znaju da te cure (i posebno njihove roditelje) prije svega zanima novac kojeg imaju nogometaši... Ali da se vratim na početak, da su nogometaši zaista pametni, svako deset dana bi mijenjali novu \"manekenku\" i kad ih dobro ishebu....onda bi ih trebali vraćati mami i tati koji su im dali blagoslov kad su krenule u Njemačku, u Španjolsku, Englesku... 90% tih roditelja pazi na sat kad će se kćerka vratit iz grada, ako je otišla sa nekim \"običnim\" momkom, a kasnije joj drži govor ako zakasni koji minut! medjutim, kad njihova kćerkica upozna nekog starog bogatog prdonju biznismena, ili nogometaša sa dobrim ugovorom.. tad joj dozvoljavaju da sama ide na drugi kraj svijeta, da je ISPROBAJU , pa ako prodje prodje...ako ne vratit će se mamici i tatici, FUJ ..

  • be yourself 17.11.2009.

    Ha jbte, nisam ni mislio da će naći sveučilišnu profesoricu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare