To je to što me zanima!

Rakitić se 'pohvalio': Raquel je kćerima i sebi našla iste suknje

Par na godišnjem odmoru uživa s kćerima Altheom i Adarom te Raquelinom sestrom Irene i šogorom Albertom, a gdje se točno nalaze, odlučili su zadržati za sebe...
Vidi originalni članak

Nogometni reprezentativac Ivan Rakitić (30) i njegova supruga Raquel Mauri (28) ovih dana ljetuju van Hrvatske, a nakon jedne od plovidbi jahtom, odlučili su pristati uz kopno i prošetati s kćerima Altheom (5) i Adarom (2).

ČASTE SE ŠKAMPIMA Raquel pokazala tetovažu na guzi koju je posvetila Rakitiću

- Moje tri lutke - komentirao je ponosni tata Raketa te se pohvalio 'svojim curama' koje su bile gotovo identično odjevene. Atraktivna Španjolka kćerima je obukla šarene suknjice nalik njezinoj. 

Obitelj Rakitić odmara s Raquelinom sestrom Irene (32) i šogorom Albertom, a svoju lokaciju ne žele otkriti javnosti. Navodno su se usidrili u blizini španjolskog otoka Menorce.

'ISKLESANI' SUPRUŽNICI Rakitić mami uzdahe na jahti, ali Raquel mu je 'otela' fanove

Raquel se sa sestrom Irene fotografirala uz stijenu, a fotografiju su opisale kao 'avanturu na otoku'. 

Ivanova supruga nedavno je pokazala tetovažu nogometne lopte na guzi koju je posvetila njemu. Na fotografiji, koju je samo nogometaš objavio na društvenoj mreži, ni njezina duga plava kosa nije uspjela prekriti 'tajnu'.

Vezni igrač Ivan zaljubio se, kako kaže, na prvi pogled 2011. u atraktivnu konobaricu Raquel. Vjenčali su se 2013., a u lipnju 2016. odlučili su se i na veće, crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali.

RAKITIĆEVA OBITELJ Pjevanje Raquel je hit: Kada izvede 'flamenko', svi se smiju

Danas žive u Barceloni gdje Ivan igra za nogometni klub Barcelona.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Dustov 29.08.2018.

    Volim ovog igraca ali je papak nemili,2016 posli eura se zapio na otoku ugljanu i ona razbije staklo vile u kojoj su odsjeli,ne smi mrdnut nigdi ni za godisnji.

  • PeroTikulić 10.08.2018.

    Nije mi jasno ovo zamagljivanje face djeteta. Pa na instagramu ima milijun slika njihove djece bez zamagljivanja

  • druga dama 31.07.2018.

    Baš slatke suknjice,a o damama da i ne govorim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare