To je to što me zanima!

Ramazzotti poveo svog kuhara u Beograd, želi jesti goveđi rep

Uz kuhara je u hotelu zatražio poseban kanal na kojem se emitira njegov nogometni tim kojeg je nedavno kupio. Želi gledati njihove utakmice ili treninge, što god bude tad na repertoaru
Vidi originalni članak

Kantautor Eros Ramazzotti (55) sredinom kolovoza nastupio je na opatijskoj Ljetnoj pozornici u sklopu turneje na kojoj promovira svoj novi album 'Vita Ce N'è', a sad je na red stigao i Beograd. Pjevačev tim poslao je popis zahtjeva koji se moraju ispuniti, javlja srpski Blic

Eros u Štark areni nastupa 24. rujna, a sa sobom u hotel dovodi vlastitog kuhara. Osim njega, zatražio je i jednog srpskog kuhara da bude u timu na dan koncerta. Kako kažu, Eros je tražio i voli jesti goveđi rep. 

U hotelu je zatražio poseban kanal na kojem se emitira njegov nogometni tim kojeg je nedavno kupio. Želi gledati njihove utakmice ili treninge, što god bude tad na repertoaru. 

- Eros želi antenu u backstageu, to se dogodilo i prošli put kad je dolazio. Potrebno mu je da g leda kanal na kojem se emitira njegov nogometni tim tijekom treninga ili igre. Eros toliko voli nogomet da je kupio mali tim koji igra u nekoj neprofitnoj kategoriji. Član je nacionalnog nogometnog predstavništva pjevača i glumaca koji igraju prijateljske utakmice u humanitarne svrhe - pišu srpski mediji.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Phoenix 10.09.2019.

    Nija goveđi nego teleći rep, goveđi je žilav, nema od njega ništa

  • Mille_1 10.09.2019.

    Istina, srpski mediji pišu.

  • bubleha 10.09.2019.

    Doš'o Mujo kod mesara i pita: "Imate li konjski rep za žice od violine". Mesar kaže: "nemamo ali imamo kravlje pi.ke za usnu harmoniku".

Komentiraj...
Vidi sve komentare