Obavijesti

Show

Komentari 6

Ramazzotti poveo svog kuhara u Beograd, želi jesti goveđi rep

Ramazzotti poveo svog kuhara u Beograd, želi jesti goveđi rep
5

Uz kuhara je u hotelu zatražio poseban kanal na kojem se emitira njegov nogometni tim kojeg je nedavno kupio. Želi gledati njihove utakmice ili treninge, što god bude tad na repertoaru

Kantautor Eros Ramazzotti (55) sredinom kolovoza nastupio je na opatijskoj Ljetnoj pozornici u sklopu turneje na kojoj promovira svoj novi album 'Vita Ce N'è', a sad je na red stigao i Beograd. Pjevačev tim poslao je popis zahtjeva koji se moraju ispuniti, javlja srpski Blic

Eros Ramazzotti starts German tour

Eros u Štark areni nastupa 24. rujna, a sa sobom u hotel dovodi vlastitog kuhara. Osim njega, zatražio je i jednog srpskog kuhara da bude u timu na dan koncerta. Kako kažu, Eros je tražio i voli jesti goveđi rep. 

Sanremo, 69th Festival of Italian song 2019. Final evening. Eros Ramazzotti

U hotelu je zatražio poseban kanal na kojem se emitira njegov nogometni tim kojeg je nedavno kupio. Želi gledati njihove utakmice ili treninge, što god bude tad na repertoaru. 

- Eros želi antenu u backstageu, to se dogodilo i prošli put kad je dolazio. Potrebno mu je da g leda kanal na kojem se emitira njegov nogometni tim tijekom treninga ili igre. Eros toliko voli nogomet da je kupio mali tim koji igra u nekoj neprofitnoj kategoriji. Član je nacionalnog nogometnog predstavništva pjevača i glumaca koji igraju prijateljske utakmice u humanitarne svrhe - pišu srpski mediji.

Pokretanje videa ...