To je to što me zanima!

Rambo Amadeus predstavljat će Crnu Goru na Eurosongu

Nakon pregovora s generalnim direktorom Radiotelevizije Crne Gore odlučeno je da će ih na Eurosongu u svibnju predstavljati Rambo Amadeus, piše srpski Blic
Vidi originalni članak

Crnogorski rock glazbenik i tekstopisac sljedeće godine u svibnju predstavljat će Crnu Goru na Eurosongu u Azerbejdžanu, piše srpski Blic. Antonio Pušić, poznatiji kao Rambo Amadeus, pjesmu za Eurosong snimit će u Ljubljani u studiju slovenskog glazbenika Roberta Pešuta. Generalni direktor Radio Televizije Crne Gore Rade Vojvodić, koji je okončao pregovore s pjevačem, htio je da glazbenik predstavlja Crnu Goru na natjecanju.

- On nije tipičan predstavnik s ovih prostora. Nije ni tipičan glazbenik. Ima jednu važnu crtu po kojoj se razlikuje od ostalih glazbenika. Popularan je na prostoru bivše Jugoslavije i ambasador je Unicefa. Sve je to sjajna preporuka i velika mogućnost za promociju Crne Gore kao države - rekao je Vojvodić.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • user_108506 12.12.2011.

    Hajde Rambo napravi hit jer, narod je te tvoje filozofije sit...Šta vam je ljudi, hočete hit, al' Rambo je nešto hitova sit!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare