To je to što me zanima!

Oskarovac Rami Malek s curom uživa na terasi hotela u Zagrebu

Ovo nije prvi put da je Oscarovac u Hrvatskoj. Posjetio je Brač prošle godine. Odmarao je ondje nekoliko tjedana, a fotografi su ga uloviti tek pred kraj. Na društvenim mrežama ni tada nije otkrio gdje se nalazi
Vidi originalni članak

Zvijezda filma 'Bohemian Rhapsody', Rami Malek (39), odmara u zagrebačkom hotelu s djevojkom, glumicom Lucy Boynton. Oscarovac je u Hrvatsku došao kao pratnja djevojci koja ovdje snima britansku mini-seriju 'The Ipcress File'.

Lucy je upoznao na setu 2018. dok su snimali 'Bohemian Rhapsody'. Uloga Freddieja Mercuryja donijela mu je Oscara. Slavni dvojac slovi za najtajnovitiji holivudski par. Na terasi hotela opuštali su se uz piće. Ovo nije prvi put da su posjetili Hrvatsku. 

Prošlo ljeto bili su s prijateljima na Braču i to nekoliko tjedana, ali fotografi su ih uhvatili na plaži tek pri kraju njihova odmora. Na društvenim mrežama ne objavljuju detalje oko svog privatnog života pa nitko nije ni znao da su u našim krajevima. 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • samo iskreno 566 23.04.2021.

    jel to onaj iz "Rat u kuci"?

  • undžgapar 23.04.2021.

    da "ispijaju pića". Čestitam!

  • Janka Puszta 22.04.2021.

    Plaćenici po svim portalima, jalni i ljubomorni na sve. Nek je došel striček kod nas. Lepa zemlja, dobra klima i fina papica. On je oskarovac i poznati glumac, Nigel je otiti bilo gde, došel je k nama. mesto da ste sretni vi kenjate po svemu i svakome. Uživajte

Komentiraj...
Vidi sve komentare