To je to što me zanima!

Ramljakova cura 'fura' krzno i sunčane vrijedne 2400 kuna

PRATI MODNE TRENDOVE Djevojka Ante Ramljaka pohvalila se sunčanim naočalama Miu Miu. Par je iskoristio sunčani dan i prošetao zagrebačkom špicom
Vidi originalni članak

Gospoda vjerojatno neće imati ugodne blagdane, rekla je prokuristica Kraša Marica Vidaković prošlog tjedna i poderala Ramljakovu nagodbu.

Vladinu izvanrednom povjereniku za Agrokor blagdani su ipak bili ugodni te ga Vidakovićkino trganje nagodbe očito nije puno uzrujalo.

S djevojkom Nikolinom Marasović (41), Ante Ramljak (50) prošetao je zagrebačkom špicom. Susreli su se s prijateljima te ugodno porazgovarali.

Kako Ramljakov mjesečni honorar iznosi 118.941 kunu bruto, što će reći da “na ruke” svaki mjesec dobije 71.396 kuna, potrebe za štednjom, naravno, nije ni bilo.

Blagdani su ove godine nešto topliji, pa se potrebno zaštititi i od sunca. Marasović je stoga na glavi ponosno nosila sunčane naočale Miu Miu, koje koštaju više od 2400 kuna. Većina radnika Konzuma i drugih kompanija u sustavu koncerna o takvom luksuzu može samo sanjati.

Njihove božićnice upola su manje od cijene sunčanih naočala djevojke privremenog šefa Agrokora.

Marasović očito nije štedjela ni na drugim odjevnim komadima. Odjenula je budnu bez rukava, a oko ramena je prebacila i skupu torbicu.

Marasović i Ramljak u vezi su tri godine. S prijateljicom u Splitu imala je agenciju za nekretnine, a danas iznajmljuje svoje apartmane.

Idi na 24sata

Komentari 187

  • Cukrena 27.12.2017.

    Koji piglu naslov...pa i ja imam Miu Miu cvike a nemam ni približno primanja kakvi oni imaju..

  • StapickoKasika 27.12.2017.

    Ozana je lipsa 50 puta. Koji luzer.

  • đuro71 27.12.2017.

    sve je to jedna banda

Komentiraj...
Vidi sve komentare