To je to što me zanima!

'Rampage': Za uništavanje zlih čudovišta, treba nam Dwayne

Kako je u igri velik studio, posve je moguće kako ćemo napokon dobiti film snimljen po video igri koji u stvari nije katastrofalno loš, odnosno negledljiv. Hoće li 'Rampage' stvarno biti takav?
Vidi originalni članak

Dwayne Johnson, naša najomiljenija filmska 'posvuduša', pojavit će se ove godine u filmu 'Rampage', još jednom pokušaju da se ekranizira neka video igra. Igra u pitanju je prastara i danas već donekle zaboravljena arkadna 'tučnjava' 'Rampage', iz 1986. godine. Ovakvih pothvata inače se primaju maleni i relativno nebitni studiji no ovaj put je u igri producentski studio New Line.

Kako je velik studio u igri, posve je moguće kako ćemo napokon dobiti film snimljen po video igri koji u stvari nije katastrofalno loš, odnosno negledljiv. Redatelj filma se i sam osvrnuo na cijelu problematiku.

- Postoji pritisak kako bi se napravio dobar film, spektakularan. No istovremeno nema očekivanja postavljenih na likove u filmu. Iskreno, ja nisam niti znao za to 'prokletstvo' na filmovima po snimljenim video igrama. Kad god pokušaš prilagoditi nešto što ima jako puno materijala ili iznimno duboku radnju ili likove, dužan si napraviti dobar posao. I to je podosta teško, jer kako igrač igraš heroja. To je takav medij, teško je to prilagoditi - izjavio je redatelj Brad Peyton.

A dragi naš Dwayne će dati sve od sebe kako bi pomogao redatelju. U filmu on glumi nevjerojatno nabildanog zoologa Davisa Okoyea, muškarca koji ne voli ostale ljude te koji dijeli neobičnu vezu s Georgeom, nevjerojatno pametnim gorilom. George je pod Davisovom skrbi otkako se rodio, pa je stoga njihova povezanost jasna. Ali eksperiment s genetskim mutiranjem transformira staloženog Georgea u podivljalo kolosalno čudovište.

No George nije jedini kojem se promjena dogodila. U igri su i divovski gorila, kao i ogromni vuk. Dok titani divljaju po Sjedinjenim Američkim Državama, zoolog i redovni bilder Davis pokušava otkriti protuotrov za njihovu promjenu kako bi spasio i svijet, a i svojeg prijatelja Georgea.

Iako nam nije jasno što točno New Line s ovim filmom pokušava, ipak valja primijetiti kako možda žele donijeti nešto novo na tržište filmova s čudovištima. Iako je filmova s divovskim čudovištima do sada bilo na pretek, možda će film o gigantskom vuku, titanskom krokodilu te golemom gorili i Georgeu u stvari biti uspješan.

Film u kina dolazi krajem travnja.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ri_ko_k_sni_123 07.02.2018.

    Gledala sam najavu u kinu, efekti su do zastrasujuce razine i cini mi se da bi cak mogao biti skroz ok film

  • Dennyy 05.02.2018.

    Imaju odličnu glumačku postavu.. uz The Rock-a, tu je i uvijek odlični Jeffrey Dean Morgan

  • Babyloader 30.01.2018.

    Više i nema filma u kojem ovaj ne glumi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare