Obavijesti

Show

Komentari 3

'Rampage': Za uništavanje zlih čudovišta, treba nam Dwayne

'Rampage': Za uništavanje zlih čudovišta, treba nam Dwayne
3

Kako je u igri velik studio, posve je moguće kako ćemo napokon dobiti film snimljen po video igri koji u stvari nije katastrofalno loš, odnosno negledljiv. Hoće li 'Rampage' stvarno biti takav?

VIDEO

Dwayne Johnson, naša najomiljenija filmska 'posvuduša', pojavit će se ove godine u filmu 'Rampage', još jednom pokušaju da se ekranizira neka video igra. Igra u pitanju je prastara i danas već donekle zaboravljena arkadna 'tučnjava' 'Rampage', iz 1986. godine. Ovakvih pothvata inače se primaju maleni i relativno nebitni studiji no ovaj put je u igri producentski studio New Line.

Kako je velik studio u igri, posve je moguće kako ćemo napokon dobiti film snimljen po video igri koji u stvari nije katastrofalno loš, odnosno negledljiv. Redatelj filma se i sam osvrnuo na cijelu problematiku.

- Postoji pritisak kako bi se napravio dobar film, spektakularan. No istovremeno nema očekivanja postavljenih na likove u filmu. Iskreno, ja nisam niti znao za to 'prokletstvo' na filmovima po snimljenim video igrama. Kad god pokušaš prilagoditi nešto što ima jako puno materijala ili iznimno duboku radnju ili likove, dužan si napraviti dobar posao. I to je podosta teško, jer kako igrač igraš heroja. To je takav medij, teško je to prilagoditi - izjavio je redatelj Brad Peyton.

A dragi naš Dwayne će dati sve od sebe kako bi pomogao redatelju. U filmu on glumi nevjerojatno nabildanog zoologa Davisa Okoyea, muškarca koji ne voli ostale ljude te koji dijeli neobičnu vezu s Georgeom, nevjerojatno pametnim gorilom. George je pod Davisovom skrbi otkako se rodio, pa je stoga njihova povezanost jasna. Ali eksperiment s genetskim mutiranjem transformira staloženog Georgea u podivljalo kolosalno čudovište.

No George nije jedini kojem se promjena dogodila. U igri su i divovski gorila, kao i ogromni vuk. Dok titani divljaju po Sjedinjenim Američkim Državama, zoolog i redovni bilder Davis pokušava otkriti protuotrov za njihovu promjenu kako bi spasio i svijet, a i svojeg prijatelja Georgea.

Iako nam nije jasno što točno New Line s ovim filmom pokušava, ipak valja primijetiti kako možda žele donijeti nešto novo na tržište filmova s čudovištima. Iako je filmova s divovskim čudovištima do sada bilo na pretek, možda će film o gigantskom vuku, titanskom krokodilu te golemom gorili i Georgeu u stvari biti uspješan.

Film u kina dolazi krajem travnja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode