To je to što me zanima!

Domaći nogometaš odveo je suprugu na luksuzan odmor: Na jahti je pokazala svu 'raskoš'...

Rakitić i Raquel nedavno su proslavili i 10. godišnjicu braka. Ljubavna priča Ivana i Raquel započela je kada je Ivan 2011. godine prešao igrati u Sevillu
Vidi originalni članak

Bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić (35) i njegova supruga Raquel Mauri (33) trenutno uživaju na ljetovanju, a neke trenutke s odmora podijelila je Raquel na Instagramu.

ZALJUBLJENI SUPRUŽNICI Ivan Rakitić i Raquel Mauri su proslavili 10. godišnjicu braka

Objavila je fotografiju s luksuzne jahte na kojoj se sunčala. Odjenula je bijeli jednodijelni kupaći koji je iskombinirala s crnim sunčanim naočalama.

Nešto ranije podijelila je i zajedničke fotke nje i Ivana, na kojima nisu skidali osmijehe s lica.

Rakitić i Raquel nedavno su proslavili i 10. godišnjicu braka. Njihova ljubavna priča započela je kada je Ivan 2011. godine prešao igrati u Sevillu. Sa samo 21 godinom upoznao je Raquel, a sve je započelo prvi dan njegovog dolaska u Španjolsku u hotelu u kojem je ona radila kao konobarica.

Otkrio je kako ga je Raquel odbila dvadesetak puta dok napokon nije pristala izaći na večeru s njim. Dan nakon večere su započeli svoju vezu. 2013. godine su se i vjenčali, a iste godine su dobili prvo dijete, kćer Altheu. 2016. godine dobili su drugu kćer Adaru.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Aglaonema 08.06.2023.

    Joj kak su ti dosadni

  • eka mala 08.06.2023.

    I njoj je upala sjekira u med!Odbijala ga je,moš mislit,točno je znala što radi!Vidi se na njoj da je premazana svim mastima!

  • sky linee 08.06.2023.

    Dosadno 👌

Komentiraj...
Vidi sve komentare