To je to što me zanima!

Raspametila fanove: Britney na golo tijelo stavila samo ogrlicu

Pjevačica je objavila fotografiju na kojoj pozira u toplesu, dok grudi prekriva rukama. Provokativna 'fotka' raspametila je brojne obožavatelje koji su joj poručila da je još uvijek 'bomba'
Vidi originalni članak

Britney Spears (35) odlučila je 'počastiti' milijune svojih pratitelja na društvenim mrežama seksi fotografijom. Pjevačica je pozirala u toplesu, dok je na sebi imala samo ogrlicu. U samo nekoliko sati, Britney je 'skupila' tisuće 'lajkova', ali i komplimenata. 

- Još uvijek si bomba, legendo! - poručio joj je jedna obožavatelj, a drugi se složili da pjevačica izgleda bolje no ikad. 

Spears je golišavu fotku objavila četiri dana nakon desete godišnjice njenog neslavnog incidenta kada si je, usred psihičkog 'sloma', obrijala glavu pred kamerama. 

Mnogi pratitelji također su poručili Britney 'neka tuži Lifetime'. Naime, ta TV kuća napravila je film o životu Britney Spears sve do 'incidenta'. U prvim satima nakon prikazivanja, društvene mreže su bile preplavljene kritikama na račun biopica

- Ovo je odvratno, Britney stvarno to nije zaslužila - smatraju njeni fanovi te tvrdi da je film napravljeno neukusno i 'jeftino'. Britney u filmu glumi australska glumica Natasha Bassett, dok Nathan Keyes glumi mladog Justina Timberlakea. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Joker123 22.02.2017.

    meni najlipša pjevačica

  • pinökio-wien 21.02.2017.

    Penjo se i na gore od nje-a vidio i bolje :-)

  • Otorinac 21.02.2017.

    ne kužim čemu medijsko mjesto za ovo

Komentiraj...
Vidi sve komentare