To je to što me zanima!

Raspjevana Bahra dijeli savjete o kavalirstvu, Enis sve šokirao

Posebno raspoložena ovaj će put biti Bahra koju će dirnuti pitanje o hitu Novih fosila pa će od srca zapjevati, a vrijeme za međusobne dogovore iskoristit će kako bi od svojih suigrača izvukla što više intimnih informacija
Vidi originalni članak

Prva ovotjedna epizoda kviza '10 pitanja' donosi nam dobro znane 'zvjezdane pomagače' - Hana Rodić (22) i Goran Jurenec (39), Bahra Zahirović (54) te Danijela Dragović (18) i Josip Ajduk (22) pokušat će novim natjecateljima donijeti pobjedu i novčanu nagradu..

POGLEDAJTE  VIDEO: Hana Rodić se udebljala u izolaciji

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U najnapetijoj borbi dosad nizat će se točni odgovori, a posebno će zanimljive biti njihove teorije i sustavi eliminacije kojima će pokušati riješiti raznolika trik-pitanja.

Posebno raspoložena ovaj će put biti Bahra koju će dirnuti pitanje o hitu Novih fosila pa će od srca zapjevati, a vrijeme za međusobne dogovore iskoristit će kako bi od svojih suigrača, braće Tomislava i Luke iz Ozlja, izvukla što više intimnih informacija.

- Dečki, jeste se vi ikad napili? - upitat će ih Bahra kad na red dođe pitanje o autohtonim sortama vina, a zanimat će je i kamo najčešće svoje djevojke vode na spoj pa će uletjeti i pokoji živopisan savjet o kavalirstvu.

'10 PITANJA' Nisu znali koji glazbenik pjeva prvi stih hita 'Moja domovina'

Natjecateljima će se u večerašnjoj epizodi javiti Enis Bešlagić, a njegova videoporuka ostavit će ih u nevjerici kad im otkrije gdje provodi izolaciju.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • liliana 05.05.2020.

    A šta mi je ovaj Enes dosadan, pa kako taj čovjek uspijeva dobiti mjesto voditelja nekog showa.Kad njega vidim ne gledam dalje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare