To je to što me zanima!

Raspjevani i rasplesani uskršnji vikend u Green Gold Clubu

Pred nama je veliko slavlje, sretan vam Uskrs, dođite u Green Gold Club. Vaš je najdraži klub pripremio tako atraktivan program da ćete puna četiri dana moći uživati u pjesmi i plesu
Vidi originalni članak

Evo nas, dragi ljudi pred velikim Uskršnjim vikendom u Green Gold Clubu. Vaš je najdraži klub pripremio tako atraktivan program da ćete puna četiri dana moći uživati u pjesmi i plesu. Počinjemo, kao i obično, u četvrtak, velikim tamburaškim tulumom sastava Dyaco.

U petak, 25. ožujka, vodimo vas u Bumblebee land na koncert jedne od trenutačno najtraženijih cover grupa u regiji, Perpetum mobile. Izvode obrade svjetskih hitova, nastupali su po većini prestižnih klubova, pa i na poznatom Exit festivalu, bili predgrupe Jamiroquaiju, pa i Robbieu Williamsu.

U veliki ćemo blagdan ući, u noći sa subote na nedjelju, uz sve popularnije tamburaše, Begine. ‘Kad si birala’, ‘Za sve moje bivše’ i ‘Napala me sleđa’, samo su neki od hitova koje ćete uz njih moći pjevati. A na sam Uskrs navečer čeka vas prava poslastica.

U Green Gold Club stiže bez sumnje jedan od najveselijih bendova u Hrvatskoj, grupa Magazin. Uz simpatičnu ćete Andreu Šušnjaru do ranog prazničnog ponedjeljka moći pjevati desetke velikih hitova, uključujući pjesme ‘Školovana da preživim’, ‘Luzer’, ‘Još se ne bi udala’, ‘Rano ranije’ i mnoge druge. Dakle, pred nama je veliko slavlje, sretan vam Uskrs, dođite u Green Gold Club. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare