To je to što me zanima!

Raspjevao Dubrovnik: Ivan Zak oduševio sve generacije fanova

Pjevač je imao nastup za nekoliko tisuća ljudi u središtu Dubrovnika, gdje su s njim uglas pjevala djeca, roditelji, ali i umirovljenici. Nakon trosatne svirke družio se s najmlađima
Vidi originalni članak

Kad sam u Zagrebu sjeo u avion za Dubrovnik, uhvatila me je pozitivna trema. Bio sam uzbuđen što ću prvi koncert na otvorenom ove sezone napraviti baš na Stradunu iako sam se bojao kiše, kaže pjevač Ivan Zak (36).

Nastupio je na Festivalu poduzetništva, obrta i OPG-ova 'Moja poduzetna Hrvatska', a pripreme za glazbeni spektakl počele su tjednima unaprijed u Zagrebu.

- U jednom od naših najljepših gradova nastupao sam nekoliko puta i atmosfera je bila fenomenalna. Koncertu na Stradunu veselio sam se jer sam prvi put mogao pjevati za sve generacije svojih obožavatelja, od najmlađih do onih starijih koji ne zalaze u noćne klubove - rekao je glazbenik. Nakon trosatne svirke družio se s najmlađima, koji su strpljivo čekali kako bi se s njim fotografirali za uspomenu.

- Nasmijao sam se od srca gledajući najmlađe u prvim redovima kako već oko 23 sata zijevaju i jedva drže oči otvorenima. No njihova želja da se upoznaju sa mnom bila je jača od umora pa su živnuli čim sam nakon dvosatne svirke sišao među njih, te im se potpisao i fotografirao s njima - rekao je pjevač.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Leela12 29.03.2016.

    Žak, pa oduševio?! da, da moš mislit :)

  • plik 29.03.2016.

    A ti su zbilja zeljni glazbe, kad ih je ON odusevio...

  • Guslač 28.03.2016.

    Oj Ivane Zace ti pjevas ko kad cvili hemeroidno mace.Nijedna mi tvoja pjesma nije legl ni srce mi stegla.da mi netko ponudi tvoja dva albuma ne bi uzeo ni od rodjenoga kuma.Samo ti pjevaj sto dalje od mene da mi dusa ne uvene.

Komentiraj...
Vidi sve komentare