To je to što me zanima!

Rasplakali su fanove: Snimili su najbolniji trenutak u životu

Glumici je doktor poručio kako je doživjela spontani pobačaj. Njezin suprug, glumac Jonathan Rhys Meyers zbog vijesti se ponovno odao alkoholizmu
Vidi originalni članak

Nažalost, fetus nema srčanog ritma, poručio je liječnik glumici Mari Lane, na snimci koju je pokazala obožavateljima.

Snimku najbolnijeg trenutka svog života glumica je objavila zajedno s fotografijom drveta, a možete je pogledati ako u objavi kliknete desno:

Lane je otkrila kako se nakon spontanog pobačaja njezin suprug Jonathan Rhys Meyers (40) ponovno odao alkoholu.

- Jonathan i ja pokušavamo pronaći način borbe s tugom - izjavila je Lane, a pijanog Rhysa Meyersa primjetili su i putnici na aerodromu u Dublinu.

- Izgledao je poput nekoga tko nije imao pojma gdje se nalazi. Bio je potpuno izvan sebe. Ostali su putnici bili zabrinuti što ga takvog vide u 10 sati ujutro - prepričao je jedan od putnika. Glumac je teturao aerodromom, noseći u ruci 20 kutija cigareta. Prema izjavama svjedoka, po Meyersa su došli zaštitari. Putnici misle kako mu ulazak u zrakoplov nije bio dopušten.

Par je fetus pokopao u vrtu obiteljske kuće.

- Bebu Willowa smo pokopali kraj stabla pred našim domom. Obiluje dugim granama i lišćem kako bismo je mogli vidjeti dok pleše u granama koje se njišu na vjetru - napisala je Lane. Zahvalila se svima koji joj pružaju podršku.

- Hvala vam što ste tako ljubazni prema meni i što ste mi pružili utjehu. Pokušat ćemo biti transparentniji na našem putovanju jer vidim da bi i za druge, a ne samo za mene, moglo biti korisno da ne moramo sami nositi težinu svijeta. Pomozite jedni drugima izdići se iz teških situacija - zaključila je Mara Lane, koja s Meyersom ima 9-mjesečnu bebu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • volim hrvatsku 14.09.2017.

    Ovakve bolne i intimne stvari objavljivati zaa par lajkova, prestrašno

  • ella1234xD 14.09.2017.

    Niste vi baš .....Bolest današnjeg društva objavljivanje i skupljanje lajkova a sve jer nam fali ljubavi ,pažnje i tome slično .Zato ja ništa ne objavljujem .Kome treba reći ću.

  • jerki13 13.09.2017.

    Ala sta nespominjete ono sta je krivo u drzavi nije nas briga za ove debile,ovo je vama vijest? Krviti radije cu citat najnovije knjizevno djelo Nives Celzius

Komentiraj...
Vidi sve komentare