To je to što me zanima!

Raspoloženi Jordan uživao u ručku i sa svima se fotografirao: 'Bio je opušten i nasmiješen'

Nakon što je obišao Split, Šibenik, Krku, Trogir i Hvar, na red je došao i Dubrovnik. Čitatelj 24 sata snimio je legendarnog košarkaša kako uživa u ručku u dubrovačkom restoranu
Vidi originalni članak

Dolazak Michaela Jordana (58) u Hrvatsku izazvao je veliki interes javnosti. Njegov svaki korak prati se s velikom dozom pažnje, a raspoloženi Michael ne krije zadovoljstvo boravkom na hrvatskoj obali.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon što je obišao Split, Šibenik, Krku, Trogir i Hvar, na red je došao i Dubrovnik. Čitatelj 24 sata snimio je legendarnog košarkaša kako uživa u ručku u dubrovačkom restoranu.

Michael je ostavio odličan dojam na goste, bio je dobro raspoložen, nasmiješen te se bez problema slikao sa svima. 

Tijekom dana je snimljen kako šeće Stradunom zajedno sa suprugom Yvette (43) te tjelohraniteljima koji nisu dopuštali znatiželjnim prolaznicima da ga ometu.

Jučer je bio i na Hvaru, gdje se u ugodnom društvu uživao u 'beach baru'. 

KOŠARKAŠKA LEGENDA Jordan u baru u Hvaru uživa u svojoj tekili od 2500 kuna: Baš mu je super kod nas, kao doma

Dok je dolazio, čekala ga je kolona ljudi da mu poželi dobrodošlicu. S ekipom se odlično zabavljao, a na stolu im je stajala boca Jordanova najdražeg pića, Cincoro tekile, čiji je on vlasnik.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Usora1 28.08.2021.

    Ako ne ode u Tuzlu ko da nije ni vidio svijeta…

  • luka571 28.08.2021.

    Izgleda kao neotkljucan lik u igrici

  • Comrade Koba 28.08.2021.

    Kako mi idu ovakve vijesti na živce kad god dođe nekakvi svjetski celebrity u Hrvatsku onda se stvori kao nekakvo mišljenje u javnosti "da oni su sanjali cijeli život da vide rvatsku i njene prirodne ljepote jer toga niđe nema na kugli zemaljskoj, i nemogu dočekat da oplove oko jadranskih otoka 🏝️ i obale,"a to je njima usputna stanica ploveći svim svjetskim morima,kao da se nisu toga nagledali na Maldivima, Tajlandu, Karibima Azurnoj obali itd.....Što si misli frajer kad vidi babu Ikaču ili babu Mandu na mulu ili molu da navlače furešte za rukav da imaju sobu ili apartman za 80€ po danu a nije daleko od mora ni dvista metari do plaže.

Komentiraj...
Vidi sve komentare